Bătrână de 80 de ani, omorâtă cu toporul de un vecin de 20 de ani, căruia îi spusese să nu arunce doza de bere pe uliță

1
4949
Alex, ucigașul din Țicău

O bătrânică din Ţicău, un sat arondat orașului Ulmeni, din județul Maramureş, a fost omorâtă de un vecin tânăr, după ce l-ar fi rugat să nu arunce doza de bere pe stradă. Victima avea 80 de ani, iar ucigașul are 20 de ani și e tatăl unui copil de 8 luni.

Femeia din satul Ţicău l-ar fi rugat pe vecinul său, Alex, un tânăr în vârstă de 20 de ani, să nu arunce doza de bere pe stradă, în faţa porţii sale, moment în care tânărul s-a enervat. Tânărul aruncase de multe ori cutii sau sticle goale, în general de alcool, la poarta bătrânei.

Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri. După ce a fost apostrofat de vecina sa octogenară, tânărul a mers iniţial acasă, însă s-a întors pentru a-i da acesteia o lecţie.

Înarmat cu un topor, Alex a bătut-o pe femeie şi apoi a lovit-o în zona capului până ce bătrâna n-a mai mișcat.

Oribila crimă a fost descoperită abia duminică dimineaţă, atunci când fiul bătrânei a mers s-o viziteze şi a găsit-o moartă în casă. Femeia era fără suflare de mai bine de 24 de ore.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, precum şi un procuror criminalist.

Primul suspect a fost un vecin de 85 de ani. Câinele de urmă i-a dus pe anchetatori la vecinul de 20 de ani

Anchetatorii au demarat cercetările şi, iniţial, au identificat un prim suspect în persoana unui vecin al bătrânei – un bărbat în vârstă de 85 de ani.

Ulterior, însă, câinele de urmă folosit de anchetatori i-a dus pe aceştia la o altă casă, aflată și aceea în apropiere. Acolo locuieşte un tânăr de 20 de ani, Alex, împreună cu soţia sa şi cu copilul lor de 8 luni.

Alex nu a fost găsit acasă, însă poliţiştii l-au depistat în scurt timp.

Suspectul ar fi declarat anchetatorilor că nu prea ține minte ce s-a întâmplat în casa femeii.

Vineri – a doua zi după crimă -, suspectul s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A mers la locul de muncă, apoi a stat cu soția lui, și-a ținut bebelușul în brațe şi nu a lăsat nicio secundă de înțeles că el ar fi comis o asemenea crimă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

* DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Atât a putut justiția din Vatra Dornei: să-i țină doar o noapte în arest pe bătăușii din „mafia lemnului”. Azi i-a eliberat

* VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

* CNA l-a rupt cu amenzile pe Radu Moraru. A primit încă una de 30.000 de lei, după ce a spus că vaccinarea e un fel de „Experimentul Pitești“

* Sfaturile „mamaiei Niculina” din Sectorul 2, București, pentru nepoata Emma (Răducanu) de la Londra. Interviu în „Daily Mail”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here