Incredibil! BEC ne „asasinează” din nou cu sondajele marca Pieleanu, Buble, Chirieac&co. Ce firme au fost acreditate să facă exit-poll-uri în ziua alegerilor prezidenţiale

9
2453
Chirieac şi Pieleanu ne vor "asasina" din nou cu aberaţiilor lor sociologice

Biroul Electoral Central a acreditat săptămâna aceasta trei institute pentru efectuarea de sondaje de opinie la ieşirea de la urne la alegerile prezidenţiale, la nivel naţional.

Operatorii de sondaj au acces în zona de protecţie de 500 de metri a secţiilor de votare, în intervalul orar 7.00 – 21.00, dar nu în interiorul secţiilor, se arată în deciziile BEC.

Totodată, angajaţii institutelor acreditate de BEC au obligaţia de a nu tulbura ordinea şi liniştea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor.

Potrivit BEC, au fost acreditate să realizeze sondaje la ieşirea de la urne atât pe 10 noiembrie, cât şi pe 24 noiembrie: Centrul de Sociologie Urbană şi Regională CURS (controlat de familia Iosib Buble-Diana Tuşa), Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde (al „sociologului naţional” Marius Pieleanu) şi Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie – IRES (deţinut în acte, în trecut, de sociologul PSD-ist Vasile Dâncu).

BEC-Pieleanu-Buble, o relaţie suspectă

Institutele aflate în parohia familiilor Pieleanu şi Buble au fost tratate cu aceeaşi generozitate suspectă de BEC şi în alegerile din 26 mai, când de asemenea au primit acreditarea de a face sondaje la ieşirea de la urne.

Grupul de Studii Sociocomportamentale Avangarde este deținut de Marius Pieleanu, un „sondor” de casă al PSD. În ultimii ani, acesta a primit contracte generoase de la conducerea centrală a PSD, dar și de la unii baroni locali ai partidului. Pieleanu le aduce ode, pe unde apucă, unor „jupâni” precum Paul Stănescu (Olt) sau Radu Mazăre (Constanța).

De asemenea, Marius Pieleanu este unul dintre propagandiștii abonați la „mitralierele” mediatice ale PSD – Antena 3 și RTV. De regulă, e invitat în tandem cu Bogdan Chirieac, „siamezul” său în ale intoxicărilor televizate.

Au vândut cifre mincinoase tocmai la exit-poll-uri!

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a fost cumpărat în 2017 de jurnalistul Iosif Buble, fondatorul site-ului Stiripesurse.ro. Acesta este soțul deputatei Diana Tușa (PSD), fostă PNL-istă pe vremea USL.

În recenta campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, Avangarde și CURS, adică Pieleanu și Buble, au umflat procentele PSD, cotând partidul lui Dragnea şi Dăncilă cu mult peste 30%, în ciuda faptului că Barometrul IMAS și sondajele Comisiei Europene plasau PSD în jurul a 22%!

Ceea ce a decis BEC este din nou foarte suspect dacă luăm în calcul doar derapajul grosolan produs mai ales de măsurătorile lui Pieleanu în alegerile europarlamentare recente, culmea, nu doar înainte de alegeri, chiar şi în ziua lor!

Astfel, în 26 mai, institutul lui Pieleanu a dat rateuri şi de 4,5% la exit-poll-uri, după ce toată perioada campaniei electorale umflase la greu scorul PSD şi tăiase cu poftă din cotele PNL, USR şi PLUS. Dar aceste manevre nu l-au împiedicat pe Marius Pieleanu să încaseze bani grei de la guvernarea PSD-ALDE.

Aproape 500.000 de lei încasaţi de Pieleanu, via PSDragnea!

Iosif Buble – Marius Pieleanu

Marius Pieleanu a dovedit ce uşor poţi face bani în România, dacă ai o uşă deschisă la partid, alta la TV şi o firmă care dă cu procente în partide, că nu dă de la ea.

Alegerile europarlamentare au fost o nouă dovadă că individul livrează cifre aflate la distanță cosmică de rezultatele reale.

Potrivit declarației de avere depuse de Ileana Pieleanu, o fostă funcționară la administrația penitenciarelor, trimisă de PSD în conducerea Curții de Conturi, Marius Pieleanu a încasat dividende în valoare de 474.000 de lei de la Avangarde, iar contractul de management i-a mai adus 10.000 de lei.

Sondajele lui Pieleanu, prezentate de obicei în prime-time la Antena 3, anunțau la europarlamentare un scor de peste 30% pentru PSD, ba chiar 33-35%, „spre 40%”. USR-PLUS avea constant un scor sub 20%. Firma lui Pieleanu, Avangarde, a mai anunțat că la referendumul pentru justiție prezența va fi de 33-35% (și a fost de 49%), iar la referendumul pentru familie, de anul trecut, prezența va depăși pragul de 30% (și a fost de 21%).

Pieleanu, care are statut de invitat permanent la Antena 3 și la TVR, unde apără punctul de vedere al PSD, a încasat, în 2018, și 42.000 de lei de la televiziunea publică.

Detalii despre toate sondajele otrăvite ale lui Pieleanu, în link-urile cu articolele de mai jos.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

9 COMENTARII

 1. BUBLE, PIELEANU, CHIREAC SUNT NISTE GUNOAIE MEDIA CARE AU CONTRIBUIT ALATURI DE BESTIILE PSD-ALDE LA DISTRUGEREA STATULUI DE DREPT IN ROMANIA.Daca aceste vome de balega rosie nu vor plati cu inchisoare pe viata pt ceea ce au facut, daca noua putere nu va considera ca trebuie sa ia masuri radicale impotriva tuturor mercenarilor din media, prin inchiderea definitiva a Latrinei 3 si RTv, puscarie pe viata pt „jurnalistii” acestor trusturi filo-ruse **pt complicitate la dezastrul facut de PSD-ALDE ** nu ne ramane decat sa aplicam MODELUL CROAT DE DISTRUGERE DIN TEMELIE A STATULUI DE FACTURA NEO-BOLSEVICA.
  Atentie noua putere: NU TRANSFORMATI ROMANIA INTR-O NOUA JUGOSLAVIJE. ASTEPTAM DE LA VOI MASURI RADICALE! PUSCARIE PE VIATA PT TOTI CEI CARE AU APARAT, FINANTAT (jegul Tiriac!!), FACUT PROPAGANDA PRO-PSD+ALDE. TOATE BESTIILE DIN PSD-ALDE CARE APAR PE STICLA SUNT PUSCARIABILI. DA CONSTRUTI PUSCARII PT TOATE ACESTE BESTII. VREM SA VEDEM CA AM LUPTAT PT LIBERATATE, PT O ROMANIE IN NATO SI UE, PT O ROMANIE DIN CARE TINERETUL SA NU MAI PLECE. SUNT CHIRURG, AM LUPTAT IN HOS/HVO IN TINERETE, AM VAZUT DE CE SUNT INSTARE BESTIILE FINANTATE DE MOSCOVA… SA DEA DUMNEZEU SA FIE PACE IN ROMANIA ALFEL MODELUL CROAT DE LUPTA IMPOTRIVA NEO-BOLSEVISMULUI VA FI SINGURA SOLUTIE PT O ROMANIE PRO-AMERICA/NATO SI PRO-UE.

 2. Unii CRETINI-NETRATABILI (deee… AMBE sexe, cam… INCERTE !) cer DESFIINTAREA… B.E.C., C.N.S.A.S. și C.S.M. !

  Măiii…, IMBECILILOR-IREMEDIABILI…, NOI (!!!!!!!) am… LUPTAT (chiar la… PROPRIU, spre final!), in Piata Universatatii din Bucuresti si in TOATA TARA, in 1990, pentru… INFIINTAREA ACESTOR INSTITUTII-ESENTIALE-pewntru-DEMOCRATIE-si-STATUL-de-DREPT, daaaaaaa ?!!!!!!

  Lipsa de proteine (animale) cauzeaza MARI DISFUNCTIONALITATI aleee… „NEURONULUI-STINGHER” (Sic !), dar… asta NU inseamna ca orice FRUSTRAT(-in-VIATA-PERSONALA !!!) are dreptul sa ne… PÂNGĂREASCĂ (!) in asemenea hal, intro publicatie care se REVENDICA a fi… ANTI-„CIUMA-ROSIE” !!!

  Exista, totusi…, (SI !) o limita aaaa… RABDARII (NOASTRE !), in fata ATACURILOR AMARATILOR care sunt NAIMITI (!) de catre P.S.D si „Sputnik.md”: HAI – SIKTIR (!), baaaaiii… „CIUMATILOR” – IMPUTITI !!!!!

 3. AVANGARDE ASCOATE PE NAS SONDAJE MINCINOASE DPRE DELICIUL PSD-ului!!!
  Plecați mai nesimțiților la munca nu la întins mâna!!!! Nu ca alte firme de sondare ar fi mai bune dar parca Avangarde le întrece pe toate!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here