Acasă Infracțiuni VIDEO. România, JUNGLA infractorilor. Ziua şi nenorocirea marca "Tudorel Toader": bătrân jefuit...

VIDEO. România, JUNGLA infractorilor. Ziua şi nenorocirea marca „Tudorel Toader”: bătrân jefuit şi bătut cu bestialitate

„Armata de ocupaţie a lui Tudorel Toader”, cum am putea denumi bandele de infractori lăsaţi liberi de actualul ministru al Justiţiei, ocupă România de la zi la zi. Crimele, violuri şi tâlhăriile se înmulţesc, nicidecum nu scad.

Ultima agresiune este la adresa unui bătrân din Galaţi, lovit cu bestialitate în scara blocului.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galați, a declarați marți dimineață la Digi24 că „agresorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 36 ani din Galați”.Colegii mei fac toate activitățile necesare pentru depistarea acestuia”, a adăugat ea. 

Victima are 75 ani și a fost atacat în scara blocului. Prejudiciul este de 500 euro și un telefon mobil de care victima a fost deposedată.”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

CITIŢI ŞI:

Eşti complice, Tudorele! Iată ce-a ieşit din mâna ta: fiu căsăpit sub ochii tatălui cu 11 lovituri de cuţit!

Deutsche Welle: Antena 3 şi „televiziunile de fake news”, vinovate moral pentru sângele vărsat la Mediaş

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Rareş Bogdan: „Votanţi PSD-ALDE, ziarişti-slugoi care-i susţineţi, uitaţi-vă la crima de la Mediaş! Asta aţi votat! Asta susţineţi”

loading...

1 COMENTARIU

  1. Criminalii organizați în guvernul drac.nea nu sunt afectați că poporul trăiește sub teroare/ocupație. Tumoarea malignă,Bubosu’,nu are timp pt.o ordonanță de urgență care să oprească ieșirea infractorilor din pușcării,nu. Și noi,soc.civila, stăm impasibili, așteptând o minune dumnezeiască care să salveze țara!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările