luni, februarie 26, 2024
AcasăMass-mediaRareş Bogdan: "Votanţi PSD-ALDE, ziarişti-slugoi care-i susţineţi, uitaţi-vă la crima de la...

Rareş Bogdan: „Votanţi PSD-ALDE, ziarişti-slugoi care-i susţineţi, uitaţi-vă la crima de la Mediaş! Asta aţi votat! Asta susţineţi”

-

Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere„, de la Realitatea TV, a explodat în această seară, înainte de talk-show-ul său, pe tema crimei oribile de la Mediaş făcute de un condamnat pentru omor, eliberat prin decizia lui Tudorel Toader.

„Un oraş întreg e sub şoc, o urbe transilvană care niciodată n-a fost aşa. Un criminal eliberat de Tudorel Toader! Să dai ca-ntr-un porc de Crăciun! 11 lovituri de cuţit!!! Votanţi PSD-ALDE, priviţi aceste imagini! Şi voi ziarişti-slugoi, care le faceţi propagandă, priviţi-le şi voi! Asta aţi votat! Asta susţineţi! Veţi mai putea ieşi pe străzi după ora 5 seara? Cu excepţia CTP, toţi acei jurnalişti din anii 90 care conduceau ziare, şi pe ale căror editoriale le citeam cu sfinţenie, să privească aceste imagini! Căci şi ei susţin PSD-ALDE, pe Dragnea, Tăriceanu, Tudorel Toader. Sunt la fel de responsabili pentru aşa ceva. Nu le dau numele, mi-e mie jenă de jena lor. Dar să se uite la aşa ceva. Apoi, Carmen Dan, Rovana Plumb, Viorica Dăncilă, Olguţa Vasilescu, ele au copii, le-ar plăcea să fie în situaţia părinţilor tânărului ucis la Mediaş? Nu vreau în viaţa mea ca vreunul dintre ei să păţească aşa, dar le place ce-au făcut? Căci PSD, ALDE şi UDMR au promovat această lege a recursului compensatoriu. Iar Tudorel Toader este cel mai infect personaj. El e vinovatul principal”, a izbucnit Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Asasinul din Mediaş, prins la Blaj. Primele POZE cu criminalul şi victima sa. O nouă nenorocire „marca Tudorel Toader”

 

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Să-i numim pe câțiva ziariști- lingăi: cristoi ardei umplut,nistorescu-spaga,rosca pușcăriaș-securist,mirelcureadetransmisie,andronicus-penalus,buscu sacoșă plină,chireacdece… și slugoii-sclavi : gâdea buzepastorel adventist,badea mușchiulețul mamei,coana Stancu, ciuvică-pulica, șincai guiță,ciutacu cacu,korpos trompetă,cretulescu-balbisor,stoiceasca feblețea,ursu din latrină,savaliuc popândoc,creata lujubuju…sau cocoțat, majoritatea,in latrina 3/ lujubuju și în guițătv…mediu propice pentru dezvoltarea viermișorilor cu limbi maaari și luuungi…pe placul felixului și guițatului…!!!

  2. O,extraordinar!Aproape ca-mi vine sa plâng.Dar despre toți cei care au murit din cauza acestei justiții pe care voi o adulați și despre toate viețile și carierele unor oameni nevinovați distruse n-aveți nimic de spus?Nu,după cum remarcam.Cat despre slugoi…dacă tăceai,filozof rămâneai.O vorbuliță măcar despre abuzuri,oameni care au fost achitați ca fapta nu exista ați auzit?Si sunt cu sutele.Trebuie creată emoția,asta-i rețeta,dar oamenii nu sunt atâta de prosti cum credeți voi.

  3. Bai hermafroditule.. De ce nu ai fost atât de indignat si vehement la prima crimă care a comis o individul ăla… Banuiesc că era pe vremea lui Băsescu…. Rectific:.. Pentru prima crimă comisă…

    • Bah VOMA de BALEGA ROSIE GUNOI BOLSEVIC, APARATORII CRIMINALILOR PSD-ALDE CA TINE NU VOR AVEA VIATA LUNGA! CAND AI SA VEZI COMITETELE DE AUTOAPARARE INARMATE REPET INARMATE PE STRAZI APARAND COPII SI CETATENII ACESTEI TARI SA NI UITI CA UN GLOT POATE FI SI PT TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -