Deutsche Welle: Antena 3 şi „televiziunile de fake news”, vinovate moral pentru sângele vărsat la Mediaş

3
7880
 • De ce a trebuit să moară un tânăr de 25 de ani, ucis la Mediaş de un recidivist? Din cauza cleptocraţiei reprezentate de Tudorel Toader. Sub Toader şi mai-marii lui, România s-a transformat într-un rai al penalilor politici, al borfaşilor şi criminalilor.
 • Cine e de vină pentru sângele pe care l-a vărsat la Mediaş? Pentru această schimbare legislativă sângeroasă, răspunderea nu doar morală, ci şi politică, o poartă cineva. Nu e greu de identificat cine.
 • În cauză sunt mai-marii regimului Dragnea, între care ministrul justiţiei, care, ce neruşinare, se disculpă prin sofismul potrivit căruia proiectul legii 167 din 2017 privind recursul compensatoriu a fost iniţiat sub executivul precedent. De parcă n-ar conta cine a validat efectiv această lege strâmbă.
 • Cine în afară de asasin mai e, deci, de vină (moral şi politic) pentru vărsările de sânge gen Mediaş? Nu doar ministrul justiţiei. Nu doar guvernul PSD-ALDE-UDMR.
 • Mai există un mare vinovat moral. E vorba de televiziunile arondate, zise, fals, „de ştiri”, când, în realitate, sunt de fake news şi propagandă pesedisto-neonaţional-comunistă, ca şi de linşaj mediatic al adversarilor regimului cleptocratic condus de Liviu Dragnea.
 • Prevalându-se de sentinţe europene, aceste orduri, zise televiziuni, au scos în faţă pseudoexperţi care le-au interpretat strâmb şi manipulator, ca justificare a schimbării regimului de detenţie şi a adoptării legii 167. În acest scop au tocat ani la rând, lacrimogen, la ordinul ex-securiştilor infractori de la şefia lor, cazuri melodramatice de prezumtivă „supraaglomerare” a închisorilor.
 • Or,  Antena 3, de pildă, şi-a făcut, în această campanie, un obicei şi un sistem din a trece cu vederea posibilitatea disocierii criminalilor condamnaţi pentru fapte de violenţă extrem de grave de cei reţinuţi pentru delicte banale, ori pentru fapte săvârşite neintenţionat, din imprudenţă sau neglijenţă.
 • Alături de marii vinovaţi politici şi morali mai există şi complici mai mici. Dar mulţi. Trebuie răsturnată cleptocraţia care-i sufocă în prezent pe români şi provoacă, iată, vărsări de sânge evitabile.

Petre M. Iancu

Articolul integral, pe Deutsche Welle

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

Rareş Bogdan: „Votanţi PSD-ALDE, ziarişti-slugoi care-i susţineţi, uitaţi-vă la crima de la Mediaş! Asta aţi votat! Asta susţineţi”

Avocata abonată la Antena 3: „DNA-ul chiar trebuie desființat! Face numai rău României”

Eşti complice, Tudorele! Iată ce-a ieşit din mâna ta: fiu căsăpit sub ochii tatălui cu 11 lovituri de cuţit!

VIDEO. Sânge, cuţite şi poze ale lui Tudorel, pe scări la Ministerul Justiţiei. Revolta părinţilor oripilaţi de crimele, violurile şi tâlhăriile infractorilor

 

3 COMENTARII

 1. Daca articolul ar fi tradus in toate limbile statelor UE, chiar daca majoritatea cetatenilor europeni vorbesc si limba engleza si ar fi pe prima pagina a tuturor cotidianelor de mare tiraj n-ar fi rau. Poate ar intelege si liderii UE ca PSD, Dragnea si cei 80-100 de borfasi zgomotosi din jurul lor (inclusiv otrepele de jurnalisti din Antena 3, Romania Tv, TVR si B1 TV) sunt efectiv de neacceptat dincolo de granitele Romaniei, fie si in concediu, excursii sau activitati oficiale! Pentru inceput. Dupa, dati pe mana justitiei.

 2. Noi cei care detestam regimul bolsevic criminal pe care criminalii din PSD-ALDE vor sa ni-l impuna am face bine sa formam comitete de autoaparare INARMATE repet INARMATE pt a ne apara familia de aceste bestii. CRIMINALII din PSD-ALDE CARE AU INITIAT SI SUSTINUT ELIBERAREA ACESTOR BESTII DIN PUSCARIE VOR TREBUI SA RASPUNDA IN FATA LEGII PT COMPLICITATE LA OMOR! TUDOREL TOADER ESTE UN CRIMINAL! NICOLICEA ESTE UN CRIMINAL! DRAGNEA ESTE UN CRIMINAL! PSD si ALDE TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII IMEDIAT CE VOR PIERDE ALEGERILE!

 3. Da, categoric ca un articol care sa radpandeasca vestea despre adevarurile strigatoare la ceruri din acest articol ar trebui sa ajunga in cat mai multe ziare importante din EU, dar, dupa mine manifestantii impotriva PSD ar trebui sa protesteze mult mai vehement decat o fac , demontand VIZIBIL minciunile ticaloase pe care le lanseaza aceste posturi. Ele au format o populatie decerebrata cu care nu te mai intelegi. Sunt fascinati pe viata de infractorii din politica. Nu stiu daca se vor redresa vreodata….prostia din pacate are o forta telurica si ticalosii de la posturile mafiei stiu asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here