duminică, aprilie 21, 2024
AcasăInfracțiuniDosar penal pentru omul lui Oprişan cu fotografia "Iohannis nazist". Olguţa, Vâlcov,...

Dosar penal pentru omul lui Oprişan cu fotografia „Iohannis nazist”. Olguţa, Vâlcov, Liviu Pop-genunche stau liniştiţi

-

Parchetul Galați s-a autosesizat și a deschis dosar în cazul consilierului PSD din Consiliul Judeţean Vrancea care a distribuit pe Facebook o fotografie trucată cu președintele Klaus Iohannis cu caschetă și în haine militare naziste. Constantin Guguianu este cercetat pentru încălcarea articolului de lege ce interzice ”răspândirea sau vânzarea, prin orice mijloace, ori confecţionarea de simboluri fasciste, rasiste sau xenofobe”.
Constantin Guguianu, omul baronului PSD de Vrancea Marian Oprişan, a demisionat ieri din partid şi din funcţia de consilier judeţean, după izbucnirea scandalului.
Este doar un „peşte mic” sacrificat de PSD, pentru a „lua faţa” publicului. În realitate, partidul susţine astfel de acţiuni de sorginte antisemită, atâta vreme cât nu a luat măsuri similare cu numele grele din PSD implicate în scandaluri similare.
Foștii miniștri PSD Liviu Pop și Lia Olguța Vasilescu (alăturat), precum și Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, au fost la fel de vinovaţi precum consilierul lui Oprişan, fiind implicaţi în scandaluri asemănătoare cu tentă antisemită, potrivit Hotnews. Pe numele lor, nimeni nu a demarat nicio acţiune penală.
Foto principal: rtv.net

CITIŢI ŞI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -