VIDEO. Povestea prostiei, episodul Panciu. Atât a putut Primăria: să pună un brad în intersecție și să blocheze circulația!

0
1792
Primarul din Panciu, Niculai Mărăscu, și bradul său buclucaș

Povestea prostiei a cunoscut un nou episod, de data asta în orașul Panciu din județul Vrancea. Autoritățile locale au montat deja bradul de Crăciun, însă acesta a fost pus în mijlocul unei intersecții, îngustând spațiul de trecere a mașinilor și obturând vizibilitatea șoferilor, informează Vrancea24.

Pomul pentru Sărbători, o mândrețe de brad adus din munții Vrancei, a fost instalat într-o intersecție din centrul orașului.

Problema este că bradul are crengile laterale din partea de jos atât de mari, încât mașinilor nu le mai rămâne loc destul pentru a trece, iar șoferii nu mai au vizibilitate aproape deloc.

Dimensiunile prostiei se văd și dintr-un scurt clip video, în care un autovehicul intră puțin pe contrasens pentru a ocoli crengile bradului.

VIDEO: Priviți și vă cruciți!

Panciu este un oraș căruia îi sunt arondate și satele Crucea de Jos, Crucea de Sus, Dumbrava, Neicu și Satu Nou.

La ultimul recensământ, cel din 2011, orașul Panciu avea 7.664 de locuitori.

Primarul orașului este Niculai Mărăscu (PNL), iar Consiliul Local este format din 15 consilieri, astfel: PNL – 7, PSD – 4, USR – 4.

Decizia de a fi plasat bradul uriaș în centrul orașului a fost luată de Primăria condusă de Niculai Mărăscu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Alertă: tulpina Omicron a ajuns și în România! Au adus-o din Africa de Sud o brașoveancă și un vasluian

* Încă un caz de factură aberantă la energie electrică. Furnizorul dă vina pe o „eroare de sistem”

* Planul invaziei ruse: capturarea a două treimi din Ucraina, inclusiv capitala Kiev! Trupele lui Putin ar veni până la granița cu România

* Ministrul Romașcanu a abuzat de imunitatea parlamentară pentru a nu deschide portbagajul mașinii, la un control de rutină al Poliției

VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

* Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

* SERIAL (12). „Scrisoarea celor 6”: Poștașul vine de la Moscova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here