vineri, mai 24, 2024
AcasăNewsVIDEO. Nesfârșitele greșeli gramaticale ale premierului Ciolacu: "Mă arunc DUPĂ clădire", "Zero...

VIDEO. Nesfârșitele greșeli gramaticale ale premierului Ciolacu: „Mă arunc DUPĂ clădire”, „Zero autostrade”, „Este cea mai frumoasă erecție… lecție”

-

Premierul Marcel Ciolacu a reușit uluitoarea „performanță” de a o depăși pe Viorica Dăncilă, devenind cel mai agramat șef de Guvern pe care l-a avut România după 1989. Ultima „petardă” a lui Ciolacu s-a produs acum câteva zile, în timpul vizitei efectuate în Qatar, când românul a spus, în timp ce-și citea de pe o foaie discursul în limba română, că „(…) este o erecție… lecție… predată prin sport”.

Gogomănia a fost cenzurată în transcrierea făcută pe site-ul Guvernului României, dar se poate vedea în înregistrarea video, la minutul 13.20 din filmare.

Năucitoarea gafă a fost comisă la finalul întrevederii și al declarației comune cu șeicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, prim-ministrul Qatarului. „Ciolacul” – după cum i-ar spune Viorica Dăncilă – a citit astfel discursul pregătit de consilieri: „Statul Qatar a organizat recent unul dintre cele mai de succes Campionate Mondiale de fotbal. Este cea mai frumoasă lecție pe care ați predat-o tuturor celor care au avut la început îndoieli în această privință. Și este o erecție… lecție predată prin sport. Însă acest succes a avut în spate multă muncă, dăruire și investiții”.

- Advertisement -

Însăși referirea la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar nu e cea mai fericită. Numeroase anchete au susținut că obținerea organizării competiției s-ar fi făcut prin mituirea unor votanți de la FIFA. Au existat numeroase acuzații privind sclavia practicată în Qatar, cu mulți muncitori asiatici (din Pakistan, India, Bangladesh, Sri Lanka etc) exploatați în condiții inumane pentru a termina cât mai repede stadioanele. S-au înregistrat abuzuri grave și pierderi de vieți omenești în timpul construirii infrastructurii lăudate de Ciolacu. Însăși competiția a fost perturbată de legile abuzive din Qatar – țară care finanțează mișcările salafiste din Occident.

Este foarte probabil ca Marcel Ciolacu să nu fi avut habar despre ce vorbește, nivelul său intelectual fiind recunoscut ca unul deosebit de modest.

Dar, pe parcursul ultimului an, astfel de gafe ale premierului României au fost la ordinea zilei. Astă-vară, chiar la începutul mandatului său, Ciolacu a spus textual că „România trece de la fapte la vorbe”.

- Advertisement -

La începutul acestui an, vorbind despre primirea României în Spațiul Schengen, șeful PSD și al Guvernului numit de Klaus Iohannis afirma: „(…) Să nu intrăm în aceaste discuții în acest moment. Să așteptăm! Imposibil e să mă arunc eu după clădire și să supraviețuiesc!”. Ciolacu spune în mod regulat „după” în loc de „de pe”.

Acum câteva zile, chiar înainte să plece spre Qatar, Ciolacu dădea o altă „dudă” în timp ce se afla la conferința de alegeri a PSD Suceava. El a spus că guvernările de dinaintea sa au făcut „zero autostrade (voia să spună „autostrăzi”).

Ciolacu se visează chiar mai mult decât premier și ar vrea să candideze la Președinția României în această toamnă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Am ajuns în situația Greciei: cel mai mare deficit și cea mai mare inflație din UE! Ultimul trimestru din 2023 s-a terminat cu minus 6,9 miliarde de euro

Comisia Europeană a blocat și a treia tranșă din PNRR. 2,7 miliarde de euro sunr „în aer” din cauza refuzului Guvernului PSD-PNL de a face reforme

Mârlanul Turcescu despre Clotilde Armand: „nenorocită”, „împuțită”, „mitomană”, „scârbă ordinară”

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Eh, să lăsăm… Ia cititi zoaie.com să vedeti agramatisme, sau „corespondentele” de la Gigi24TG sa vedeti cât sunt de „profi”, cu tot cu slugoii care le sunt sefi… (cenzorii lingai care pentru soda lor de slugi fac orice)

    • Aici e vorba despre un agramat ,nu de un utilizator de tastatura pe ecran.Toata lumea mai pune degetul pe o litera de langa cea de care e nevoie,sunt greseli involuntare,mai te grabesti si nu ai timp sa corectezi.mai este si tastatura setata pe engleza,etc.Astea nu sunt carente de educatie,de cultura,nu se compara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -