vineri, mai 24, 2024
AcasăNewsZiua Z: azi, conform propriului anunț, Șoșoacă ar urma să fie asasinată...

Ziua Z: azi, conform propriului anunț, Șoșoacă ar urma să fie asasinată de Ocultă. Acum câțiva ani susținea că va fi închisă la casa de nebuni

-

Conform afirmațiilor făcute în urmă cu două săptămâni chiar de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, ea ar urma să fie asasinată de Oculta mondială chiar astăzi – joi, 18 aprilie 2024. Prevestirea a fost făcută de Șoșoacă în timpul unui interviu pe care l-a dat pentru publicația ieșeană BZI.ro și publicat vineri, 5 aprilie.

Șefa partidului SOS România a bombat pieptul în interviu, proclamând că nu se teme de moarte în ciuda faptului că inamicii – nenominalizați – vor încerca „să-mi facă o cheie“. Discursul a fost de-a dreptul eroic, Șoșoacă părând să se identifice cumva cu Iisus Hristos, care știa că va fi trădat de unul dintre ucenicii săi și apoi ucis, dar n-a făcut nimic pentru a se apăra.

Șoșoacă: „Va fi cea mai cumplită campanie, ce e acum e doar începutul. Am primit avertizări că vor încerca să-mi facă o cheie, încă una. Să mă prindă şi să mă bage în închisoare. Am înţeles că pe anumite medii se spune că pe 18 aprilie Diana Șoșoacă va fi omorâtă. I-au trimis băiatului meu mesajul ăsta. Mori când vrea Dumnezeu, aia e. Poţi fi magnat, când ţi-e dat să mori, mori. Viaţa trebuie trăită şi mers înainte”.

Nu e prima oară când Diana Șoșoacă își anunță susținătorii că urmează să i se întâmple cele mai groaznice lucruri. Acum exact trei ani, la începutul lunii aprilie 2021, pe când îi speria pe români că Oculta vrea să-i sterilizeze până la a treia generație, că pandemia e inventată și că s-a instaurat dictatura, Șoșoacă apărea în Piața Victoriei și striga către mulțime:Atenție, mi s-a comunicat că atât eu, cât și bărbatu-meu, cât și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! În cazul în care dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo! Asta se pregătește în acest moment! Cri-mi-na-lii! Cri-mi-na-lii!”.

- Advertisement -

Între timp, soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, pare să fi trădat cauza și să fi trecut și el de partea Ocultei – după cum îl acuză nevasta. Cei doi s-au certat la cuțite și acum se învinuiesc reciproc. El îi spune că e nebună și că a distrus partidul, ea îl indică drept trădător vândut și el dușmanilor poporului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Am ajuns în situația Greciei: cel mai mare deficit și cea mai mare inflație din UE! Ultimul trimestru din 2023 s-a terminat cu minus 6,9 miliarde de euro

Comisia Europeană a blocat și a treia tranșă din PNRR. 2,7 miliarde de euro sunr „în aer” din cauza refuzului Guvernului PSD-PNL de a face reforme

Mârlanul Turcescu despre Clotilde Armand: „nenorocită”, „împuțită”, „mitomană”, „scârbă ordinară”

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Nu strica nimeni un glont, nu sacrifica o bucata de funie, nu pierde niste otrava si nici macar nu da un scuipat pe acesta balena urlatoare si isterica. Nici macar sotul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -