VIDEO. Jandarmul cel fălos: și călare, și pe jos! E anchetă mare la Jandarmerie: „a fost adusă atingere onoarei şi demnităţii militare”

1
4820

Ziua Națională a României a arătat nu doar lipsa de instruire a plutonului de jandarmi care a defilat la Cluj-Napoca, nefiind în stare să se coordoneze la pasul de defilare, ci și dificultățile unui jandarm bucureștean de a sta în șaua calului din dotare. Imaginile au devenit virale.

Un jandarm a fost surprins căzând de pe cal în timp ce încerca să-l încalece. Postate pe Facebook de Radu Dragomir, imaginile au devenit virale și au fost preluate de televiziuni.

Din imagini se observă că jandarmul se afla miercuri, de 1 Decembrie, în zona Piața Presei Libere din București, alături de mai mulți colegi, în timp ce în apropiere, la Arcul de Triumf, se desfășura parada militară de Ziua Națională.

Jandarmeria Română a reacționat printr-un comunicat în care spune că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

Șefii Jandarmeriei au constatat, la subordonatul lor, „un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare”. 

Mai mult: Jandarmeria se va constitui parte civilă „pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul” jandarmului buclucaș!

VIDEO: Patimile profesionale ale jandarmului-călăreț

Comunicatul Jandarmeriei

„Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Analiza discursului lui Klaus Iohannis de Ziua Națională: ipocrizie, cinism, minciuni, lipsă de responsabilitate

* A început cearta! PSD amenință PNL la 7 zile după formarea Guvernului. Câciu anunță audit la Finanțe, să-l înfunde pe Cîțu. Gâlceavă pe buget, certificatul verde și PNRR

EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

Cum s-a rupt în două PNL-ul după coaliția cu PSD! Numele grele care nici nu concep să lucreze cu social-democrații

„Mi-au furat portofelul!“ O reporteriță RTV a fost tâlhărită la o manifestare AUR, în timp ce vorbea cu George Simion, de Ziua Națională, la Alba Iulia

* SERIAL (9). FSN era pregătit să proclame “victoria revoluției” în 1987!

Cei 4.800 care au împărțit 2,4 miliarde de dolari, prăduiți de Securitate după uciderea lui Ceaușescu. Legătura cu Dan Voiculescu, Vîntu și frații Negoiță

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here