VIDEO. Jandarmeria a trimis la defilare un pluton nepregătit, care a stricat parada de la Cluj! Scuze: „Va fi verificat modul de selecție și antrenament al militarilor”

3
5203

Episod stupid oferit de Jandarmerie la parada militară de la Cuj Napoca, de Ziua Națională a României. Măreața defilare de 1 Decembrie a fost stricată de momentul plutonului de jandarmi, care a produs o defilare stângace, de amatori necoordonați în mișcări.

Jandarmii clujeni păreau nesiguri, confuzi, neantrenați, de parcă fuseseră aduși direct de la muncile agricole sau imediat după recrutare.

VIDEO: Defilare de amatori la Cluj-Napoca

Reacțiile neplăcute au determinat conducerea Jandarmeriei clujene să emită un comunicat oficial, în care prezintă scuze publice.

„Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important, pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat. În plan intern se vor face verificari asupra modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”, precizează comunicatul.

Nu e clar dacă Jandarmeria a reacționat ca urmare a criticilor publice sau pentru că s-a confruntat cu nemulțumirile Armatei, ai cărei militari au defilat regulamentar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Mi-au furat portofelul!“ O reporteriță RTV a fost tâlhărită la o manifestare AUR, în timp ce vorbea cu George Simion, de Ziua Națională, la Alba Iulia

* EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

* Lider interlop către Laura Vicol (PSD), noua șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților: „Tu vorbești când vreau io și cât vreau io, nu când vrei tu!​!”

* Încă o atrocitate: coaliția PSD-PNL l-a reinstalat pe deputatul-șaorma șef la Comisia de Muncă. Ciolacu zicea anul trecut că-l dă afară din partid

* VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

Cum s-a rupt în două PNL-ul după coaliția cu PSD! Numele grele care nici nu concep să lucreze cu social-democrații

SERIAL (7). Comploturile anti-Ceaușescu

Cei 4.800 care au împărțit 2,4 miliarde de dolari, prăduiți de Securitate după uciderea lui Ceaușescu. Legătura cu Dan Voiculescu, Vîntu și frații Negoiță

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here