VIDEO. Dezastre aeriene în serie pentru armata putinistă. Un bombardier Su-34 și un elicoper Mi-8 s-au prăbușit la nici 24 de ore după tragicul accident aviatic din Crimeea

0
657

Ocupanții ruși se prăbușesc pe toate fronturile. Pe cale terestră, ei sunt la un pas de catastrofă în Bahmut, oraș pentru cucerirea căruia au mobilizat și sacrificat trupe numeroase. Pe cale aeriană, dezastrele se țin lanț.

Sâmbătă, 13 mai, un bombardier Su-34 și un elicopter Mi-8 s-au prăbușit în regiunea Briansk din Federația Rusă. Evenimentul a avut loc la nici 24 de ore de la accidentul aviatic din Crimeea, în care cei doi piloți de pe un alt elicopter Mi-28 și-au pierdut viața.

Informațiile au apărut pe site-ul de știri „Novini Donbassu” („Știri din Donbass”), fiind preluate de pe canalele de Telegram „112” și „Dejurnîi po Donbassu” („Ofițer de serviciu prin Donbass”).

Primul aparat de zbor al Kremlinului, elicopterul Mi-8, a căzut lângă orașul Klințî din regiunea Briansk, care are o populație de peste 67.000 de locuitori. Raportarea a fost de altfel confirmată de serviciile de urgență ale statului agresor.

Al doilea incident s-a produs în satul Surețkii Muraha din aceeași regiune Briansk, unde bombardierul avansat cu dublă comandă Su-34 s-a făcut una cu pământul. Știrea a fost difuzată și de agenția propagandistică a Moscovei, Ria Novosti.

Publicația moscovită „Kommersant” a preluat o știre difuzată de agenția TASS, în care se preciza că piloții aflați la bordul elicopterului prăbușit în Klințî n-au reușit să supraviețuiască. Așadar, în decurs de nici o zi, invadatorii au pierdut patru piloți. Soarta celor de pe Suhoi Su-34 este deocamdată necunoscută.

Kommersant: „După prăbușirea elicopterului Mi-8 din districtul Klințovski, soldat cu moartea celor doi piloți, în zonă a izbucnit un incendiu. Angajații Ministerului Situațiilor de Urgență erau angajați în lichidarea acestuia. Potrivit șefului administrației orașului Klințî, Serghei Evteev, nu există nicio distrugere la sol după prăbușirea elicopterului”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Ambuscada” pregătită Codruței Kovesi de slugile fugarului Ghiță: Simion o hăituiește pe stradă, Ciutacu pe TokTok, iar Ponta pe Facebook. Cascadă de minciuni, cu Ponta în rolul de mitoman-fără-egal

* VIDEO. Șoșoacă s-a isterizat ca o posedată, în Parlament, la auzul imnului european: „Fir-ar mama voastră a dracu’ de sclavi nenorociți! Omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți!”

Rețeta Guvernului PSD-PNL pentru miliardele din PNRR: o parte „s-au pierdut”, o parte „s-au furat”! Kovesi: „În România avem trei anchete în desfășurare”

„Austeritatea” lui Ciolacu/Ciucă a început cu 60 de mașini cumpărate fără licitație de Budăi la Ministerul Muncii. Ghinea: „Trăim în Ferma Animalelor, unde porcii conduc”

* Austeritate doar pentru popor: șefimea din ministerul lui Burduja tocmai și-a cumpărat 6 iPhone 14 la 7.247 de lei bucata. Ciolacu anunțase că Guvernul „strânge cureaua“

Neamul bugetarilor PSD fericiți. Toată familia Daea lucrează la stat: nevasta, fiica, ginerele și nora sunt angajați la Ministerul Agriculturii, APIA și alte instituții subordonate

* EDITORIAL PAPAHAGI. România europeană e singura pentru care merită să mori. Restul e mizerie, glod, trogloditism, primitivism, murdărie, barbarie. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here