sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Biatlonul de tancuri organizat de Rusia: luptătorii din Zimbabwe n-au nimerit...

VIDEO. Biatlonul de tancuri organizat de Rusia: luptătorii din Zimbabwe n-au nimerit nicio țintă, sudanezii au avariat tancul într-o groapă cu apă, iranienii i-au accidentat pe alți concurenți, osetinii era să tragă în vecini!

-

Imagini năucitoare apar de la ediția 2022 a Biatlonului de tancuri pe care Rusia îl organizează anual, cu participarea reprezentanților „națiunilor prietene”. În acest an, concursul pare să se fi transformat în numere de stand up comedy, aliații Rusiei arătându-și deplină măiestrie pe câmpul de instrucție.

Într-un caz, echipajul din Sudan a rămas blocat într-o groapă cu apă, distrugând obstacolul și, în cele din urmă, reușind să avarieze chiar și tancul! Tot sudanezii pierduseră mai devreme controlul asupra vehiculului, blocându-și șenilele.

Într-un alt caz, echipajul din Iran a intrat, la peste 60 km/oră, peste tancul din Zimbabwe, aruncându-l în afara traseului. Membrii echipajului african au fost răniți.

Venezuelenii s-au acoperit de glorie reușind să rateze absolut toate țintele pe care ar fi trebuit să le lovească folosind tunul.

- Advertisement -

Un incident care era cât pe ce să devină foarte periculos s-a produs cu tancul așa-zisei Republici Osetia de Sud (regiune separatistă susținută de Rusia în Georgia), care a pierdut controlul turelei după ce a încărcat muniția și a îndreptat tunul asupra tancului din Zimbabwe. Echipajul din Osetia de Sud a făcut și alte boacăne, așa că până la urmă a fost descalificat.

Echipajul din Zimbabwe pare să dețină, până acum, recordul de comicărie: s-a rătăcit pe traseu, n-a nimerit nicio țintă și a sfârșit cursa după aproape o oră. Comandantul tancului din Zimbabwe n-a reușit nici măcar să-și încarce mitraliera de pe turelă, aruncând centura cu muniție pe marginea drumului! Aceiași zimbabweni n-au reușit să comunice cu centrul de control, așa că s-au oprit pe traseu și au chemat tehnicienii să le repare aparatura.

- Advertisement -

Armenii s-au oprit în mijlocul cursei pentru a șterge vizorul șoferului care conduce vehiculul. În mod evident, în timpul unei lupte așa ceva este sinucidere curată. Aceiași armeni s-au gândit s-o ia pe o scurtătură pe traseu și au doborât toate jaloanele care separau culoarele de concurs. Tot armenii au pierdut controlul asupra vehiculului și au intrat în tancul echipajului din Laos.

În urmă cu câteva săptămâni, ministrul Apărării de la Moscova, Serghei Șoigu, a enumerat prietenii Rusiei: Burundi, Guinea, Camerun, Mali, Sudan, Uganda, Ciad, Etiopia, Africa de Sud.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FSB pretinde că a și găsit vinovatul pentru uciderea Dariei Dughina: Natalia Vovk, o ucraineancă de 43 de ani, membră a regimentului Azov, intrată în Rusia împreună cu fetița sa de 12 ani

* Cum ar fi fost fabricată „asasina” Dariei Dughina. „Rusia a încercat să netezească pixelii neuniformi din imagine și să insereze o altă fotografie în certificat”

* „Daria Dughina e victima propriilor idei și a propriului tată”, care „de 30 de ani predică ură, violență, extremism” / „Pe Daria a ucis-o tocmai doctrina tatălui ei”

* DOCUMENT. 17 înalți oficiali americani, scrisoare către Joe Biden: „SUA trebuie să înarmeze Ucraina ACUM, înainte să fie prea târziu. Războiul e într-un punct decisiv. Dacă Putin câștigă în Ucraina, aliații noștri estici sunt în pericol”

* Trădare la vârf: un general ucrainean din GRU a trimis Rusiei informații secrete. Încolțit, a încercat să-i împuște pe anchetatori

* VIDEO. Principalul propagandist al lui Putin recunoaște, în premieră, că Rusia are mari probleme cu producția de armament și cu mobilizarea populației

* Încă un disident anti-Putin „s-a aruncat de la etaj”! Dan Rapoport avea 52 de ani și se refugiase în SUA pentru că-l sprijinise pe Navalnîi

* „Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* De ce refuză coaliția PSD-PNL-UDMR să ia măsuri reale împotriva scumpirii energiei: Guvernul va încasa 8,6 miliarde de euro în plus de pe urma creșterii prețurilor

* Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin. Va reacționa Biserica Ortodoxă Română?

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -