VIDEO. CTP: „Văd cum sunt devorate cadavrele celor două fete. Se rup bucăți din ele, sunt sfâșiate”

2
1400

Cristian Tudor Popescu s-a declarat extrem de revoltat, luni seara, la Europa FM, față de modul în care televiziunile de știri abordează seria de tragedii de la Caracal. Principalele vizate de criticile publicistului sunt Romania TV și Antena 3, campioanele manipulărilor și în acest caz.

Aflat în studioul emisiunii „Piața Victoriei” (moderator: Anca Simina) alături de Moise Guran, CTP l-a ironizat și pe Alexandru Cumpănașu, candidatul cățărat pe un cadavru.

Și Moise Guran a apăsat pe cazul impostorului Cumpănașu: „Candidatul ăla ridicat pe cadavrul Alexandrei tocmai a încins o horă la Iași”.

Afirmațiile lui CTP

  • „Înainte să discutăm despre guvernarea României, trebuie să vărs ceva din gușă, că altfel nu pot să continui. Eu nu mă mai pot uita la chestiunea asta, Caracal, la aceste imagini. Știți ce simt eu că văd acum pe ecran? Văd cum sunt mâncate, cum sunt devorate cadavrele celor două fete. Acum se rup bucăți din ele, sunt sfâșiate, asta văd pe ecran acum. Nu mai are nicio legătură cu legea, cu dreptatea, cu realitatea. Totul este în clipa de față show mediatic.”
  • „Candidați la Președinție – asta-i soluția, în clipa de față, pentru inflație, soluția pentru «cazul Caracal», soluția pentru autostrăzi. Dacă ești nemulțumit de ceva, dacă ești nemulțumit de supermarketul din colț, candidezi la Președinție. Așa e acum modelul, numai așa poți să rezolvi problemele.”
  • „E uluitor ce propune Dăncilă – «Să facem pactul să nu scădem salariile. Să nu scădem cumva salariile, doar să le mărim, să facem un pact!». Cum poți să spui așa ceva? Ăsta este scopul economiei? Ceaușescu nu scădea salariile, nu le-a scăzut niciodată. A introdus părți sociale și contribuții la spații verzi. De salarii nu s-a atins. Același lucru îl propune și Dăncilă. Ce făcea Ceaușescu cu părțile sociale și cu contribuții la spații verzi – adică le lua banii p-aicea, dar de salariu nu se-atingea! E bine, domn’e: va să zică, să ai salariu mai mare ca să dai șpagă mai mare! Păi, ăia care iau șpaga, când aud că s-au mărit salariile, prima lor grijă e să mărească șpaga. Se indexează șpaga. E un «mecanism economic» atât de fin și de precis…”.
  • „Aici este vorba de nivelul de trai, nu de nivelul salariului! E vorba de asistența medicală, de școală, de autostradă, de străzi, de facilități… Degeaba ai salariu dacă nivelul de trai e scăzut. Pe vremea lui Ceaușescu, oamenii mureau pe capete cu salariile în mână.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar Dincă a pus lemne sub butoi. O polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar la ardere a fost folosit un manechin

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a dus în Teleorman. Ancheta lui Alex Dima, de mare audiență, a putut fi văzută și la Rahova, unde e întemnițat Dragnea

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

Un mare tenismen e uluit pe Transfăgărășan: „Ai avut dreptate, Jeremy Clarkson, este cel mai frumos drum din lume!”

* VIDEO. Cum a fost lovit în cap un gorjean, în curtea bisericii, de glonțul tras de un jandarm la 2,5 kilometri distanță

2 COMENTARII

  1. Cristian Tudor Popescu e un produs al școlii etic-Semper Fidelis de care nu e bine să te apropii fiindcă râgâiturile lui conservatoare lasă în urmă bale sacre ca ale unui om vorace numit Varanul de Komodo. Se pricepe la fotbal și tenis, dar nu se pricepe a descrie frumusețea din fiecare om, ceea ce chiar nu rezolvă ecuația de la putere de la București. România poate avea canalizări și multe autostrăzi, înălțimea sa conservatoare ar înjura liberalii populari pe bani mulți. Cu un astfel de atacant la fileu Voleiul ar fi un sport de neuitat dar, vai, balele lui sunt epoca de piatră în frumosul exprimare. Bile albe are numai două cu Simona Halep. Bile negre are destule. E tehnică exprimarea dumisale, piatră seacă de Sparta. Vocile îl obosesc și el e urgie. Se poate spune că nu face duș rece fiind mai bătrân ca sacra noastră idee… ca Biblia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here