joi, aprilie 25, 2024
AcasăNewsVIDEO. Șoșo-balamucul continuă! Scrisoarea Șoșocului către soția sa "instabilă, fără discernământ". Ea...

VIDEO. Șoșo-balamucul continuă! Scrisoarea Șoșocului către soția sa „instabilă, fără discernământ”. Ea amenință: „Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău!”. El cere control psihiatric

-

Continuă scandalul tragicomic dintre soții Șoșoacă, acum inamici de moarte în lupta pentru controlul asupra S.O.S. România, partidul făcut în jurul senatoarei și al teoriilor sale conspiraționiste, anti-UE și anti-NATO. Silvestru Șoșoacă, dat afară din partid de nevastă, i-a trimis acesteia o lungă scrisoare deschisă, în care o avertizează că e manipulată de un anturaj dubios. La rândul ei, Diana Șoșoacă răspunde printr-o înregistrare video în care-l amenință că „va da pe față“ numele celor care-l manipulează.

Silvestru Șoșoacă îi reproșează nevestei că nu e un lider echilibrat, că are obiceiul să cedeze psihic și emoțional în situațiile de criză și că se lasă lingușită de niște oportuniști. Soțul senatoarei spune că este cineva în anturajul ei care o presează de mai multe luni să se ducă la Moscova, iar ea acceptă această presiune ca și cum ar fi normală. În schimb, el se autoproclamă „stâlpul casei tale“.

Publicăm scrisoarea lui Silvestru către soția sa, Diana Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă: „Când cineva te îndeamnă luni de zile să mergi la Moscova și tu accepți această presiune ca și când ar fi ceva normal…”

„Scrisoare deschisă către Diana Iovanovici Șoșoacă

- Advertisement -

Dragă Diana,

Noi doi am plecat la un drum împreună pentru această țară – pentru români. Până în acest moment ne-am susținut, ne-am completat, ne-am contrazis, ne-am sfătuit si am reușit să construim. Din această echipă, Diana și Silvestru Șoșoacă, s-a născut un copil puternic: S.O.S. România.

Un copil cu sute de mii (poate milioane) de suflete ale acestei țări care au nevoie de unitate, au nevoie să luptăm pentru ei și să dăm ÎN PERMANENȚĂ dovadă de luciditate și pragmatism. Repet: ÎN PERMANENȚĂ!

- Advertisement -

Ca în orice echipă puternică, pot exista divergențe, care în cele din urmă se dovedesc a fi constructive.

Iar înainte de toate, un lider trebuie să fie echilibrat!

Divergențele noastre au plecat aproape întotdeauna de la cauze mai puțin raționale. De la pericolul de a ceda psihic și emoțional în situații de criză.

Când eu – soțul, coechipierul și aliatul tău – îți spun: «Ai grijă că trebuie să-ți păstrezi libertatea! Fii atentă la cei care-ți cântă în strună! Fii vigilentă când anumiți oameni îți spun numai ce-ți place să auzi!», tu alegi să te întorci împotriva propriei tale stabilități autentice, împotriva a ceea ce am construit?

Devine clar că de fapt cei care ți-au creat dependență prin actele lor de servitute și slugărnicie te întorc împotriva omului și a echipei alături de care ai construit consistent și durabil. Nu este momentul să lăsăm loc pentru alții de a acționa toxic – «divide et impera».

Când ajungi să ai suspiciuni asupra jumătății tale, înseamnă că începi să ai dubii față de tine însăți!

Există anumite tipare (tipologii – vizibile dealtfel) care acționează în jurul tău și te speculează emoțional:

Când cineva te îndeamnă luni de zile să mergi la Moscova și tu accepți această presiune ca și când ar fi ceva normal…

Când cineva te promovează în exces ducându-ți în derizoriu potențialul de lider pe care-l ai, transformându-te în vedetă pentru interesele sale personale și profesionale…

Când altcineva îți adună vreo câteva zeci de oameni și te laudă ca pe o zeiță, iar tu ajungi să te simți măgulită pentru asta…

Când vin unii și alții care spun că ce ai construit împreună cu soțul tău nu este bun și că ceea ce a dat roade până acum ar fi defect sau nu ar avea relevanță…

Nu-ți pui întrebarea de ce fac ei asta, tocmai acum când S.O.S. România a ajuns să aibă un vizibil impact pozitiv la nivel național?

Dragă Diana, chiar îți dorești să conduci o țară împreună cu unii care își pun soțiile să danseze pentru bani? Împreună cu lideri ai sectei MISA infiltrați deja la vârf în mai toate partidele? Împreună cu traseiști politici? Atunci… «du-te după fentă»!

Corul de aplaudaci nu are relevanță electorală. Doar îți încântă urechile cu ceea ce-ți place să auzi.

Singura competiție pe care trebuie s-o ai este cu tine însăți – nu cu «stâlpul casei tale»!

Atenție la pericolul de a nu mai fii liberă și de a cădea pradă manipulării!!!

Îți reamintesc: noi NU am pornit în construcția asta pentru Diana–VEDETA, ci pentru Diana–LIDERUL!

Intoxicatorii actuali din jurul tău își doresc o vedetă, o maimuță. Românii au nevoie de un lider autentic. De maimuțe s-au săturat!!!

Te-am sfătuit mereu să-ți păstrezi calmul, să-ți temperezi debitul emoțional, să nu mai vorbești urât, să nu mai ridici tonul, să auzi autentic, să înveți ce trebuie (așa cum ai făcut-o de-a lungul construirii tale academice), să observi vigilent ce se întâmplă în jurul tău, să acorzi mai multă atenție intelectualilor.

Ești soția mea și te cunosc cel mai bine. Nu faci decât să dai dovadă de imaturitate emoțională, confirmând zi de zi cât de fragilă te fac lipsa de discernământ, lipsa de autocontrol și euforia VEDETISMULUI care-ți devin din ce în ce mai familiare.

Draga mea Diana, eu nu sunt aici pentru a te lovi. Ești un om foarte bine pregătit. Tu ai o structură de lider, de conducător al unei națiuni și al unor ideologii constructive și benefice. Toate acestea nu sunt compatibile cu mizeriile contextuale care te înconjoară în ultimul timp.

Ești Doamnă de Fier cât timp înțelegi că ești obligată să manifești rațiune, echilibru și stabilitate emoțională pentru țară, familie și toți oamenii care au încredere în tine.

Trebuie să înțelegi că a fi VEDETĂ nu este mai presus de responsabilitățile care-ți vin la pachet pentru a conduce un partid, un popor și o țară. Abia atunci S.O.S. România o să înceapă să crească din nou, abia atunci românii din toate clasele sociale te vor urma. În momentul acela tipologiile distructive nu-și vor mai putea permite să-ți speculeze slăbiciunile emoționale.

Deocamdată, pentru a putea salva autentic oameni, aspecte și evenimente în jurul tău, trebuie să te salvezi pe tine însăți de otrava dulce a acestui vedetism!!!

Într-o lume acaparată de războaie, de misoginism, de securiști camuflați în buni samariteni, de virusați, și într-o Românie care se zbate într-o agonie generalizată, nu mai ai timp de iluzii!!!

Este nevoie de verticalitate și puterea unei structuri autentice și stabile.

«A fi puternic este ca și cum ai fi o doamnă. Dacă simți nevoia să le spui oamenilor că ești, înseamnă că nu ești» – Margaret Thatcher.

Diana, trezește-te!

S.O.S. România are nevoie de tine!

Silvestru Șoșoacă.”

Diana Șoșoacă: „E ultimatum: ia labele de pe partidul S.O.S. România! Pentru mine, viață personală nu mai există de mult. Sunt doar mamă!”

În replică la acest mesaj, Senatoarea Urlătoare a răspuns cu o înregistrare video în care apare foarte tulburată și agitată, avertizându-și soțul să „ia labele“ de pe S.O.S. România.

Diana Șoșoacă: „Am un mesaj pentru tine, Silviu! Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău! E ultimatum! Ia labele de pe partidul S.O.S. România, luați labele de pe această speranță a poporului român! N-am să permit niciodată, nimănui, să-și bată joc de lupta națională! Pentru mine, viață personală nu mai există de mult, de când m-am implicat în această luptă împotriva Sistemului! Sunt doar mamă!”.

După această replică, Silvestru Șoșoacă a redistribuit pe contul său de Facebook mesajul cuiva care cerea un proiect de lege care să oblige toți candidații la alegerile prezidențiale să facă examen psihiatric.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* 10 minciuni ale lui Putin în interviul cu Tucker Carlson, demontate imediat de Ministerul de Externe polonez. Bucureștiul tace și după 4 zile, deși cei doi au invocat ostil România și Transilvania

- Advertisement -

5 COMENTARII

    • Total de acord..ce mi se pare jenant este ca ziaristii rascolesc cosul cu gunoi al facebucului romanesc si asta li s-a parut lucrul cel mai important sa fie publicat ca prima stire a zilei!!!Eu am citit ceva mult mai interesant despre acest circ,pe Podul.ro.Dansii,spre deosebire de redactia ziaristilor,s-au scuzat ca au publicat un interviu dat de sosoaca-sotul,dar au facut asta pentru niste informatii importante despre finantele dubioase ale celor doua partide extremiste rusofile..e bine de citit!Ar fi fost mai bine ca si acest site sa gaseasca stiri mai importante despre sosoci decat certurile lor regizate.Nu era mai important de stiut despre banii mafiei ruse tocate de Simion pentru a face jocurile lui Putin in Romania?Sau despre fondatorul AUR,Marius Lulea,care a primit un purkoi de euro sa renoveze cladirea fostului NKVD din fata televiziunii,cladire care ,in actele de proprietate este trecuta pe numele VLADIMIR PUTIN?

  1. Circ pentru a distrage atentia de la Navalnyi. Nemernicii astia doi sunt niste profitori ordinari, nu au nicio disputa, asa au primit ordine de la papusarii lor. Mari prostovani cei care voteaza aceste gunoaie umane cu care se indentifica. Mahalagism ieftin poate face oricine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -