luni, aprilie 22, 2024
AcasăNewsȘoșocul a descoperit: Șoșoacă a fost "capturată" de Luis Lazarus și de...

Șoșocul a descoperit: Șoșoacă a fost „capturată” de Luis Lazarus și de un fost consul la Tel Aviv! „Grupul de jurnaliști eșuați” care a „acaparat-o” pe Senatoarea Urlătoare

-

Dumitru-Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei putiniste Diana Iovanovici-Șoșoacă, a găsit vinovații pentru apucăturile dictatoriale ale soției sale: anturajul prost al acesteia, care a „capturat-o”. Unul dintre cei indicați de prim-vicepreședintele demis al partidului S.O.S. România: Luis Lazarus, aghiotantul care-i face „masaj verbal” Senatoarei Urlătoare.

Diana Șoșoacă este „acaparată” și chiar „capturată” de oameni cu funcții-cheie, dar și de „foști jurnaliști”, a spus soțul acesteia, Silvestru Șoșoacă, marți, la Realitatea Plus. Cu trei zile în urmă, la Iași, acesta fusese acuzat, la rândul său, de soția din dotare că „l-au încolțit serviciile”, au pus stăpânire pe el.

Sivestru Șoșoacă: „Diana este acaparată, nu chiar, semi-acaparată de câteva grupuri care au fiecare câte un exponent în jurul nostru. E vorba de oameni care au fost consuli la Tel Aviv, șmecheri destul de mari. Au capturat-o din toate părțile, efectiv. Jurnaliști eșuați care acum fac podcasturi sau ce mai pot ei să facă, erau căutători de morți pe la televiziuni închise”.

Silvestru Șoșoacă a vorbit și la România TV, indicându-i pe cei care i-au „capturat” soția: „Un fost viceprimar al României; altul e o vedetă media, căutător de cadavre; un ex-consul la Tel Aviv, care trăgea de noi în perioada asta să mergem la Moscova la nu știu ce consilii. Cum să trec eu peste așa ceva? Trebuie să scăpam de acești oameni cât mai repede! Ăștia de care vorbesc nu sunt în partid, doar unul e, restul nu, dar au influență asupra mai multor membri. Secretarul general al partidului nu va mai fi în curând (Iulian Șerban – n. red.)”.

- Advertisement -

E neclar cine este „fostul consul la Tel Aviv care trăgea de noi să mergem la Moscova la nu știu ce consilii” și care au „capturat-o” pe Diana Iovanovici-Șoșoacă, dar „grupul de jurnaliști eșuați care acum fac podcasturi sau ce mai pot ei să facă” se conturează destul de clar, în viziunea lui Silvestru Șoșoacă.

În primul rând, Luis Lazarus, „bodyguard-ul mediatic” al senatoarei Șoșoacă, descris explicit de Silvestru Șoșoacă: jurnalist eșuat care acum face podcasturi sau ce mai poate el să facă, era căutător de morți pe la televiziuni închise”, adică la OTV-ul lui Dan Diaconescu.

Dn grupul de „jurnaliști eșuați” care au „capturat-o” pe Diana Șoșoacă mai fac parte – fără a fi nominalizați de Silvestru Șoșoacă – Miron Manega (fost reporter/editor la „Evenimenrul zilei” în anii ’90, editor al publicației legionaroide „Renașterea” în prezent), Radu Moraru (proprietarul televiziunii-fantomă Nașul TV, devenită trompetă conspiraționistă și rusofilă) și Gabriela Calițescu (singura „moderatoare” pe care-o are angajată Radu Moraru la Nașul TV).

- Advertisement -

Miron Manega este mai mult de jurnalist de casă, este sfetnic al Dianei Șoșoacă.

Radu Moraru și-a transformat televiziunea-fantomă Nașul TV în trompetă a familiei Șoșoacă și a S.O.S. România, în schimbul unei susțineri financiare din partea acestora. De asemenea, Nașul TV, cu Moraru în frunte, propagă fără discernământ și fără scrupule predicatele rusești, devenind o adevărată Sputnik TV autohtonă, un fel de anexă a Ambasadei ruse la București. De ce-o face – asta ne-ar putea spune contraspionajul de la SRI.

Gabriela Calițescu o găzduiește frecvent în emisiunea sa pe Diana Iovanovici-Șoșoacă, uneor și pe Silvestru Șoșoacă. Mai mult, o însoțește peste tot pe senatoarea ex-AUR, pe cheltuiala acesteia, la acțiuni de partid – în județul Iași (pe care Urlătoarea îl reprezintă în Senat), la Rânca-Gorj (unde a fost o reuniune a conducerii S.O.S. România) etc.

Calițescu o prezintă pe Șoșoacă drept „femeia providențială”, „salvatoarea României”. Moraru nu are nimic împotrivă.

Calițescu este „misterioasa blondă” despre care mai multe publicații și televiziuni au spus că ar fi motivul furiei care a determinat-o pe Diana Șoșoacă să-și suspende soțul din funcția de prim-vicepreședinte al S.O.S. România. Respectivele televiziuni au difuzat imagini cu Gabriela Calițescu și Silvestru Șoșoacă dansând pe melodia „Sunt vagabondul vieții mele” (VIDEO AICI); televiziunile – Realitatea Plus, Antena 3 etc. – au insinuat că pe Senatoarea Urlătoare ar fi deranjat-o faptul că soțul său „a pus prea mult suflet în dans, dar şi în interpretarea vocală”. Calițescu spune că nu are nicio legătură personală cu Silvestru Șoșoacă.

Gabriela Calițescu – Silvestru Șoșoacă

Dar „exponentul din jurul nostru” al „grupului de jurnaliști eșuați” care a „capturat-o” pe senatoarea Șoșoacă este Luis Lazarus, fostul OTV-ist care se visează senator sau deputat pe listele AUR.

Sâmbătă, la Iași, Diana Șoșoacă – avându-l pe Luis Lazarus în stânga sa – a anunțat: „A trebuit să iau cea mai cruntă decizie pentru a putea să-mi salvez familia, pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat – a trebuit să-l suspend din funcţia de prim-vicepreşedinte” pe Silvestru Șoșoacă.

Țuțărul Lazarus lângă Șoșoacă, sâmbătă, la Iași

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* S-au demascat! Șoșoacă și Simion – nimic despre asasinarea lui Navalnîi! Mesajele lor în ultimele trei zile: „să ieșim din UE”, „dictatură sorosistă”, „noua Uniune Sovietică de la Bruxelles”, cearta cu Șoșocul

* Totul despre „divorțul” dintre Șoșoacă și Șoșoc. Tot ea îl făcuse numărul 2 în partid. Dedesubturile unui scandal politico-matrimonial de mahala

* 10 minciuni ale lui Putin în interviul cu Tucker Carlson, demontate imediat de Ministerul de Externe polonez. Bucureștiul tace și după 4 zile, deși cei doi au invocat ostil România și Transilvania

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Cu ce au capturat-o pe Șoșoaca, cu harponul ? 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

  2. Exista maimuta urlatoare si exista senatoarea urlatoare. Una traieste in America Centrala iar cealalta in Parlamentul Romaniei. Una maninca fructe culese prin munca proprie iar cealalta maninca din munca poporului in mod parazitic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -