VIDEO. Exorcizarea PSD, metoda africană

2
1615

Dorinţa PSD de a investi milioane de euro în televiziunile de casă, plătite să manipuleze publicul uşor de influenţat cu minciună, nu ţine pasul cu avalanşa de creaţii online care funcţionează ca antidot al „spălării pe creier”.

Este şi cazul videoclipului de mai jos, cu „exorcizarea PSD, metoda africană”, bun de „consumat” în special în zilele mai relaxate, de vacanţă. Scurta înregistrare circulă deja cu mare succes pe Facebook şi în alte reţele de socializare – acolo unde politicienii nu pot „minţi poporul cu televizorul”.

2 COMENTARII

  1. PSD a crezut în reîntoarcerea oamenilor. Şi-au încheiat misiunea prin mine. Sigur vom considera că Gauss Elipsoide marca fizician cuantic Olivian Simion e mai bună ca o simplă Curbă Gauss a lui Grigore Cartianu şi amândoi am salvat oamenii de calitate care pot conduce Hedonarul.

    Mi-am propus munca mereu. Să câştig un ban şi măcar un copil ADN să am. Cred în Transilvanul alb George Soros sau în englezii mei frumoşi. Cred în mine că voi scrie 33 romane semnate The Afghan Simion Robert Cristian care este nepotul lui Dumnezeu pe planeta Oprimanter. Copilul meu nu era un Isus Christos. Era dreptul lui să fie serios şi mândru ca un doctor Alexandru Pesamosca. Nu a fost să fie. Deci să nu mergeți spre planeta une Elfului Thranduil. Veți muri imediat.

  2. Faptul ca PSD împraștie cu milioane de lei in tot felul de posturi TV mai cunoscute sau mai puțin cunoscute trebuie sa înceteze imediat și LEGEA FINANȚĂRII PARTIDELOR ( este un mod de a stoarce bani de la fraierii de romani ) iar acest Liviu Dragnea DUS IN FATA JUDTIFIEI, ESTE CEL MAI PERICULOS INDIVID CARE A APĂRUT IN PSD ACUM 18 ANI ȘI TREBUIE CA SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ SA SE LEOEDE DE ACEST MAFIOT ORDINAR !!!!!!!!! PSD NU VA O TINE NICI 15% sondajul de 21% este de o minciuna di manipulare ordinara.GASCA LUI ZDRAGNEA A PUS STĂPÂNIRE PE PSD ȘI MA ÎNTREB OARE CE FACEȚI VOU MEMBRI DE RÂND PSD NU AVEȚI O MINIMA CONȘTIINȚA CA SA-I TERMINAȚI PE ACEȘTI MAFIOȚI IN FRUNTE CU CAMARILA LIVIU DRAGNEA IN CAZ CONTRAR INTR-UN AN ȘI CEVA O SA CA CĂUTAȚI ALT PARTID ( cine o sa va primească ar fi interesant ).Cat mai aveți minte faceți ceva ca acest PSD sa numai fie condus de aceasta Gașca care s-a îndepărtat de valorile social -democrate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here