sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăNewsVIDEO. Clanul Firea ne arată degetul mijlociu, prin viceprimarul obscen. "O ascultăm...

VIDEO. Clanul Firea ne arată degetul mijlociu, prin viceprimarul obscen. „O ascultăm pe criminala asta? Ăştia sunteţi, mă, viitorul acestei ţări?” Momentul când viceprimarul Capitalei jigneşte o consilieră USR

-

După ce-a ajuns Primăriţa Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea a trecut la fapte mari. Mari pentru ea şi anturajul familiei Pandele, mici pentru votanţii plătitori de taxe şi impozite. Pe lista celor aduşi de Firea să conducă destinele Bucureştiului se află şi un personaj insalubru, mizerabil comportamental, lipsit de o minimă educaţie, fără cei 7 ani de-acasă, pe româneşte.

De nenumărate ori, Bădulescu s-a dat în stambă în văzul lumii. A jignit, a urlat ca în mahala, a tunat şi a fulgerat ca interlopii, a ameninţat, ba chiar s-a luat la trântă cu cei care nu-i cântă în strună.

„Ciordache” este originalul, Bădulescu este „copia” obscenităţii PSD-iste lansate în Parlament de „Altă Întrebare”

Ultima ispravă a „monstrului de la Capitală” este gestul obscen marca „Florin Ciordache”. Ştiţi, mişcarea cu degetul mijlociu arătat semenilor pe care îi iubeşte şi îi respectă atât de mult, practicată chiar în Parlament şi de PSD-istul autor al OUG 13.

- Advertisement -

Nesimţirea Bădulescului i-a fost adresată Anei Ciceală, consilieră USR la Capitală, care făcuse o observaţie de bun-simţ legat de felul în care unii manageri de spital din Bucureşti înţeleg să dea socoteală pentru felul în care administrează instituţia pe care o conduc.

Aurelian Bădulescu i-a dat o replică de cartier Anei Ciceală: „Voi sunteţi nimeni şi noi vorbim despre oameni aici. Să-ţi fie ruşine, USR! Să-ţi fie ruşine, doamna Ciceală şi mai nou mamă! Ruşine, Ana Ciceală! Tu nu ai dreptul să mai vorbeşti. Taci din gură! Să-ţi fie ruşine! Plecăm din sală. Stăm şi o ascultăm pe criminala asta? Du-te, bă, de-aici şi lasă-ne în pace! Taci din gură! Nu îţi ajunge? Ăştia sunteţi, mă, viitorul acestei ţări?”, a urlat Bădulescu, potrivit G4Media.ro.

Gabriela Firea nu s-a dezis niciodată de acest individ ajuns, culmea, să reprezinte interesele bucureştenilor. Nu şi-a cerut iertare cetățenilor Capitalei, nu i-a schimbat comportamentul lui Aurealian Bădulescu, nu l-a sancţionat în niciun fel. Dimpotrivă, de vreme ce acest personaj, care n-are ce căuta într-o funcţie publică, e neclintit în scaunul de viceprimar, se poate deduce că are girul şefei sale. N-ar fi de mirare. Gabriela Firea se simte ea însăşi bine când adjunctul ei reacţionează primitiv.

- Advertisement -

(Foto: Inquam Photos – Octav Ganea)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* BREXIT. Îşi vor face românii bagajele? Primele reacţii după „marele divorţ” al Marii Britanii de UE

* Suferinţa Simonei Halep. Primul mesaj după eliminarea de la Australian Open: „Să pierzi aşa…”

* Reacţia surprinzătoare a lui CTP după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open. „De aceea a rupt racheta de pământ”

* VIDEO. Brexit, emoție și lacrimi. Ultima zi pentru aleșii britanici în Parlamentul Europei. S-a strigat: „Împreună pentru totdeauna!”

* Au prins „balena” teroristă! Namila ISIS cântărea 254 de kilograme şi a fost nevoie de o autoutilitară pentru transportul său la Poliţie

* Anunț PNL: alegeri locale și anticipate, până în 28 iunie, la diferență de cel mult o săptămână

* VIDEO. Bătaie generală între pompieri și polițiști pe străzile Parisului. Motivul, vârsta de pensionare

*VIDEO. Wuhan, piața de animale vii. Nu întâmplător, aici s-a format virusul ucigaș. 10 imagini șocante

* Ciutacu sare în apărarea lui Tudor Gheorghe, numindu-i „năpârci” pe criticii rapsodului PSD-ist

* VIDEO. Chinezii au dat în folosință spitalul construit în 5 zile, special pentru epidemie. PSD, niciunul în 4 ani!

* Firea își mai bate un cui în coșciugul politic. Rapsodul PSD-ist Tudor Gheorghe, cetățean de onoare al Capitalei

* „Canalia talentată” Tudor Gheorghe, răspuns arogant pentru criticii săi. Stă la Techirghiol și face băi de nămol

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Niște boarfe și borfași de cartier ajunși la butoanele PMB, al căror loc, dacă am trăi într’o societate normală, ar fi la Rahova sau Jilava ținuți la izolator în cămăși de forță !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -