Ciutacu sare în apărarea lui Tudor Gheorghe, numindu-i „năpârci” pe criticii rapsodului PSD-ist

4
1075
Victor Ciutacu, Tudor Gheorghe
Victor Ciutacu sare în apărarea lui Tudor Gheorghe, confirmând zicala "cum e turcul și pistolul" Foto: Wikimedia, Facebook

Dezbaterea în jurul spectacolului „Degeaba 30” al lui Tudor Gheorghe a luat amploare. În horă a intrat și realizatorul RTV Victor Ciutacu care-i ia apărarea rapsodului.

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, s-a arătat revoltat de faptul că televiziunea publică a difuzat „Degeaba 30”, un spectacol populist în care sunt criticate protestele anti PSD, Uniunea Europeană și sistemul democratic.

Consultantul Andrei Caramitru s-a alăturat și el criticilor, scriind pe pagina sa de Facebook:

„Ați susținut protestele din ultimii ani? Ați luptat in piață sau prin vot? Ia uitați ce spune Tudor Gheorghe despre voi: Au făcut copiii nostri dinți, mușcă din bunici și din părinți, mușcă din văzduh și din pământ, mușcă din morții din pământ…! sau românii ‘protestează cu mormanul de pietroaie’, strigând ‘fără violență’. Un ticălos absolut. Atât”.

Victor Ciutacu a publicat un text alambicat pe blogul său în care îi numește „năpârci” pe Daniel Funeriu și Andrei Caramitru.

„Nu trebuie să-i rescriu eu CV-ul. Și l-a construit singur. Prin muncă, prin talent, prin forță, prin dedicație. Face bine că nu se coboară la nivelul năpârcilor. Orice polemică ar deschide, avantajul ar fi la ăia. Am petrecut niște ani buni, fie ei și în planuri paralele, cumva împreună. Și a fost extrem de frumos. Doar că, vanitos ca orice oltean pur și perfect conștient de valoarea pe care o are, așteaptă ca tot Universul să se învârtă în jurul lui. Lucru imposibil de realizat. Dar, măcar în ceea ce mă privește, o infimă particulă la scara istoriei, știe că ușa și telefonul meu sunt oricând deschise pentru el…”

Din textul de mai sus se înțelege că și Ciutacu a avut unele neînțelegeri cu rapsodul, caracterizându-l pe Tudor Gheorghe ca „vanitos”.

Artistul în vârstă de 74 de ani este susținător al PSD, fiind un nostalgic al sistemului comunist. A fost un răsfățat al regimurilor politice atât în perioada dicataturii Ceaușescu, dar și după prăbușirea acestuia.

Daniel Funeriu l-a caracterizat ca fiind o „canalie talentată”, metaforă care surprinde perfect personalitatea și cariera artistică a lui Tudor Gheorghe.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Chinezii au dat în folosință spitalul construit în 5 zile, special pentru epidemie. PSD, niciunul în 4 ani!

* Firea își mai bate un cui în coșciugul politic. Rapsodul PSD-ist Tudor Gheorghe, cetățean de onoare al Capitalei

* „Canalia talentată” Tudor Gheorghe, răspuns arogant pentru criticii săi. Stă la Techirghiol și face băi de nămol

* Funeriu, mesaj emoționant pentru cei care l-au înjurat că a dat de pământ cu Tudor Gheorghe, rapsodul PSD-ist

* Funeriu șterge pe jos cu „rapsodul PSD” Tudor Gheorghe: „Să-ți fie rușine, canalie…!”

* În doi ani de „regim PSDragnea”, cea mai mare pensie din România a crescut de la 7.350 € la 16.200 €

* Jennifer Aniston se destăinuie! Cât a suferit de pe urma lui Brad Pitt și cum a aflat că o înșală cu Angelina Jolie

4 COMENTARII

  1. Bai fratilor puteti sa ma injurati dar mie nu mi-a placut niciodata tipul asta.
    Si nu mi-a placut niciodata Florin Piersic. Un fel de poponaut bun de gura.Minte mai putina.
    Cand te dai june prim la 80 de ani, iti dai seama cata minte are si asta.
    Ce roluri memorabile,pe scene ale lumii a jucat poponautul?
    Nimic. Aici la prostime.

  2. Rapsodul e nesimtit. Despre Eroii revolutiei din 89 nu se discuta la concerte. Omagiul Eroilor se respecta solemn. (Nici ca exprincipele nicolae si nefericita lui sotie care intra in Cimitirul Eroilor din Sinaia dupa bunul plac sa scape de florile de la nunta lor).Asta trebuia sa stie el daca era educat.Rapsodul trebuie sa stie ca datorita Eroilor are posibilitatea sa faca arta cand vrea. Iar naparcile tinere trebuie sa stie ca mancarea in Ro e putina. Daca pleaca toate marketurile cu alimente din Ro naparcile tinere nu vor mai putea spune ca avem ce manca. Doar excursiile in Bali raman posibile!! Toata populatia Romaniei nu poate fi hranita cu mancarea putina produsa in tara. Asadar, s-au gasit 3 mistreti cu gros sorici sa dezbata situatia tarii!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here