Suferinţa Simonei Halep. Primul mesaj după eliminarea de la Australian Open: „Să pierzi aşa…”

1
1789

Simona Halep a fost foarte aproape de o nouă finală la Australian Open. Câştigătoare a Roland Garros în 2018 şi a Wimbledon în 2019, Halep a mai jucat o finală la Australian Open în 2018. Atunci, a pierdut în faţa Carolinei Wozniacki.

Momentul crucial al semifinalei cu Muguruza pare să fi fost finalul primului set. Atunci, Halep a ratat două mingi de set în tiebreak.

„Să pierzi aşa doare mai tare, cu siguranţă. Sufăr acum, trebuie să recunosc asta. Cred că aş fi putut fi puţin mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. În momentele cruciale ea a fost mai curajoasă decât mine”, a declarat Simona Halep, conform WTA Insider.

CTP nu a mai criticat-o ca altădată

Aventura Simonei Halep la Australian Open 2020 s-a încheiat în semifinale. Românca a fost învinsă cu 7-6, 7-5 de spaniola Garbine Muguruza, deși a condus spre finalul fiecăruia dintre cele două seturi.

A fost o confruntare dură, cu schimburi de minge aspre, între două tenismene aflate în vârf de formă. Diferența au făcut-o două scurt-circuite mentale ale Simonei Halep. Aceasta nu a pierdut meciul cu racheta, cu mâinile sau cu picioarele, ci cu capul.

Cu toate acestea, CTP a lăudat-o pe Simona Halep. „Simona a jucat foarte bine, sunt puține lucruri pe care i le-aș putea reproșa, poate doar serviciul doi. N-am ce să-i reproșez, dar ce să faci când joacă în felul acesta Garbine Muguruza? Muguruza este o mare jucătoare, care atunci când reușește să se concentreze, să se adune bate pe oricine. Nu avem de ce să fim triști, Simona a făcut un turneu foarte bun aici, a făcut semifinală la Australian Open. După cum arată jocul și starea ei, are perspective foarte bune alături de Darren Cahill în acest an”,  a declarat CTP.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Reacţia surprinzătoare a lui CTP după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open. „De aceea a rupt racheta de pământ”

* Eșec frustrant al Simonei Halep la Australian Open. A avut 5-4 și 40-15 în primul set, 5-3 în setul 2… Adio finală!

 

1 COMENTARIU

  1. Parcă în postările anterioare ziceai că e că vântul,expresul…!!!! …asta in România… că aici expresul merge cu 40 km/oră!!!!… fata asta câștigă când o lasă celelalte!!!!…ai să nu o mai ridicăm in slăvi, poate de-aia s-a întâmplat , pentru refuzul participări la naționala României…aici se face de râs ,nu se dau bani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here