joi, aprilie 18, 2024
AcasăNewsVIDEO. Chinezii au dat în folosință spitalul construit în 5 zile, special...

VIDEO. Chinezii au dat în folosință spitalul construit în 5 zile, special pentru epidemie. PSD, niciunul în 4 ani!

-

Început în data de 24 ianuarie, constructorii chinezi au dat în folosință, după numai 5 zile, spitalul ridicat special pentru bolnavii infestați cu periculosul coronavirus. Își propuseseră să-l termine în 9 zile.

VIDEO. China, spital construit în 5 zile.

Spitalul e dotat cu 1.000 de paturi, vor fi angajate peste 2.000 de cadre medicale. La ridicarea lui au lucrat mai mult de 500 de muncitori non-stop, fiind implicate peste 100 de utilaje. Muncitorii au fost ajutați de sute de voluntari care au cărat mobilier, au făcut instalațiile electrice, au montat ferestre etc.

VIDEO. Desfășurarea lucrărilor la cea mai rapidă construcție a unui spital din lume.

- Advertisement -

Autoritățile chineze au folosit construcția acestui spital și ca un instrument de propagandă pentru a arăta preocupare pentru stoparea epidemiei.

VIDEO. Imagini camere de supraveghere, construcția spitalului.

Rapiditatea constructorilor chinezi e recunoscută în toată lumea, dar e recunoscută și superficialitatea muncii, slaba calitate a materialelor folosite și pericolul de a apărea mari probleme de structură la clădirile ridicate într-un ritm atât de alert.

FOTO. Vedere de sus a evoluției construcției.
- Advertisement -

Un al doilea spital urmează să fie dat în folosință în prima săptămână din februarie. Construcția lui a început în urmă cu trei zile. Acesta va avea 1.500 de paturi și va fi ridicat tot ca o facilitate pentru tratarea bolnavilor infestați cu coronavirus.

VIDEO. Un clip realizat și promovat de Partidul Comunist Chinez prezintă construcția pe repede înainte.

Comisia Naţională pentru Sănătate din China a anunţat că numărul total al deceselor provocate de virus a urcat marţi la 132, aproape toate având loc în provincia Hubei, care este practic blocată, în timp ce numărul cazurilor confirmate de infestare a crescut la 5.974.

Liviu Dragnea, în campania de la alegerile din 2016, în celebrul program de guvernare, a promis ridicarea a 10 spitale regionale. În trei ani, PSD n-a reușit să ridice niciunul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Firea își mai bate un cui în coșciugul politic. Rapsodul PSD-ist Tudor Gheorghe, cetățean de onoare al Capitalei

* „Canalia talentată” Tudor Gheorghe, răspuns arogant pentru criticii săi. Stă la Techirghiol și face băi de nămol

* Funeriu, mesaj emoționant pentru cei care l-au înjurat că a dat de pământ cu Tudor Gheorghe, rapsodul PSD-ist

* Funeriu șterge pe jos cu „rapsodul PSD” Tudor Gheorghe: „Să-ți fie rușine, canalie…!”

* În doi ani de „regim PSDragnea”, cea mai mare pensie din România a crescut de la 7.350 € la 16.200 €

* Jennifer Aniston se destăinuie! Cât a suferit de pe urma lui Brad Pitt și cum a aflat că o înșală cu Angelina Jolie

* Moment de mare cumpănă pentru Guvernul Orban. Vom scăpa de primarii PSD? Ziua asumării răspunderii pentru alegerile locale

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Eu zic sa va mai documentati inainte sa scrieti ceva. Cladirile alea din sticla erau deja construite. Le-a luat doua zile sa finiseze un corp de cladire in interior, pentru ca nu era amenajat si era gandit pentru altceva. Spitalul ala construit de la zero e bine mersi la stadiul de fundatie (poate maxim parter, daca au mai facut ceva intre timp).

  2. Inreresant ca de cind Evenimentul Zilei a devenit ziar PSDist calitatea articolelor a crescut simtitor. Se pare ca ziaristii de 2 bani au emigrat aici. Este plin cu articole scrise alandala presarate cu toate greselile posibile in clasa a 4-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -