VIDEO. “Cum să ne legitimăm, când nici chiloți n-aveam pe noi?” Cum a fost găsit europarlamentarul anti-LGBT la orgia gay cu 25 de inși

0
1335

Europarlamentarul ungur ultraconservator, anti-LGBT și apărător al familiei tradiționale, prins de poliția belgiană acum o săptămână la o orgie gay cu 25 de inși, s-a dus la petrecere neinvitat, a relatat organizatorul petrecerii și proprietarul apartamentului, David Manzheley. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, care locuiește acolo împreună cu prietenul său, a declarat pentru site-ul belgian HLN că nu-l cunoștea prea bine pe europarlamentarul maghiar ultraconservator, dar că acesta i-a mărturisit, când a venit, că și el organiza astfel de petreceri acasă la el.

David Manzheley s-a arătat nemulțumit de modul în care polițiștii au dat buzna în apartamentul aflat la etajul 1 al unui bloc din Bruxelles: “Cum am fi putut să ne legitimăm repede, când nici chiloți n-aveam pe noi?”.

Proprietarul locuinței unde a mers politicianul maghiar: “La petrecerile mele, oamenii vin numai pentru sex neprotejat, bărbaţi cu bărbaţi. Femei nu participă. Când ajung, se dezbracă în pielea goală“

De fapt, la orgie au fost invitați inițial doar 10 inși, spune organizatorul (conform restricțiilor în pandemie valabile în Belgia, nu e voie să se strângă la un loc mai mult de 4 persoane, dacă nu sunt din aceeași familie), dar în final s-a trezit cu 25. “Eu am invitat 10, i-am rugat pe prietenii mei să vină doar cei care au trecut peste infecția Covid, să fim siguri că nu se îmbolnăvește nimeni. În final, au apărut 25, pentru că mulți și-au adus și prietenii”, a relatat Manzheley.

Apartamentul fusese amenajat special, pentru ca petrecăreții să se simtă bine, cu pereți tapetați cu până neagră, inimioare roz, canapele și saltele risipite pe podele. “Am băut, ca la o petrecere, oamenii făceau sex. Eu nu cred că acest lucru poate fi condamnabil”, a povestit Manzheley, care a negat categoric că s-ar fi consumat și droguri. El a subliniat că mulți dintre participanții la party-ul gay erau străini.

Proprietarul apartamentului a declarat pentru o altă publicație, De Standaard, că organizează aceste orgii regulat, o dată la două luni, iar „la petrecerile mele, oamenii vin numai pentru sex neprotejat, bărbaţi cu bărbaţi. Femei nu participă. Singurele reguli sunt ca participanţii să nu fie HIV-pozitivi sau bolnavi de Covid şi când ajung se dezbracă în pielea goală“.

Manzheley spune că maghiarul i s-a prezentat la petrecere, relatându-i că locuiește de câțiva ani la Bruxelles, unde organizează, la rându-i, în mod regulat acasă orgii cu sex în grup. După ce a aflat că József Szájer este politician cunoscut pentru atitudinea sa vehementă anti-gay, Manzheley a replicat: “Nu m-a supărat faptul că e un europarlamentar care acasă e cunoscut ca homofob, nu mă interesează politica. E ipocrizie, dar nu e singurul politician ipocrit”.

Jozsef Szajer, apropiatul lui Orban care a condus înnăsprirea legislației anti-gay în Ungaria: ziua familist convins și apărător al moralei creștine, noaptea participant la orgii gay cu zeci de persoane

József Szájer

József Szájer, politicianul maghiar, membru FIDESZ – partidul premierului Viktor Orban – care făcea parte din grupul europarlamentar PPE, al cărui vicepreședinte era (între timp, și-a dat demisia după scandal), ducea o viață dublă.

Ziua era ultraconservator, apărător al moralei creștine și al familiei tradiționale, lupta împotriva LGBT și avea o atitudine vehement anti-gay. Este însurat cu o judecătoare la Curtea Constituțională a Ungariei.

Noaptea organiza sau participa la orgii homosexuale precum cea din apartamentul bruxellez unde a fost prins de poliție.

Szajer era un membru marcant al FIDESZ. Om de încredere al lui Viktor Orban, a fost, alături de acesta, fondator al partidului aflat acum la putere în Ungaria. A condus grupul parlamentar FIDESZ în legislativul maghiar până în 2002. Din 2004 a devenit europarlamentar. Din 2011 a ocupat funcția de președinte al PPE (Partidul Popularilor Europeni).

A jucat un rol decisiv, în calitate de șef al Comisiei pentru revizuirea Constituției maghiare, în înnăsprirea legislației anti-LGBD și la interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here