VIDEO. Antena 3 nu mai urlă că se aplică „prezumția de vinovăție”. Dacă a spus-o Dăncilă despre Kovesi, e OK. Ce gafă monumentală!

2
1035

În cazul Laurei Codruța Kovesi „există prezumția de vinovăție”, a cotcodăcit Viorica Vasilica Dăncilă vineri, la Reșița. O gafă monumentală, izvorâtă din prostia abisală care o definește pe impostoarea din fruntea Guvernului.

Viorica Dăncilă a făcut vineri la Reșița noi gafe, în rafală. Referindu-se la Codruța Kovesi, ea a spus că „există prezumția de vinovăție” și că fosta șefă a DNA trebuia să-și lămurească situația înainte să „acceseze” funcția. Apoi, premierul a corectat „să acceseze” cu „să acceadă”.

Dăncilă: „Nu o cunosc, o respect, dar nu o cunosc, nu am nicio problemă personală, este un principiu pe care-l cerem, și trebuie să-l cerem tuturor. Atâta timp cât are atâtea acuzații pe care trebuie să le explice, am considerat că este bine întâi să-și clarifice situația în România și pe urmă să acceseze… să acceadă la această funcție. Îmi mențin punctul de vedere. Nu știu ce va face doamna Laura Codruța Kovesi în viitor, dar eu cred că atunci când cerem unui cetățean să aducă lămuriri în legătură cu anumite acuzații, acest principiu trebuie să se aplice tuturor. (…) Am vorbit despre un prejudiciu de imagine. Există prezumția de vinovăție, nu vreau să înțeleagă că o acuz de ceva pe doamna Kovesi, că vreau să mă implic în justiție. Cred că justiția trebuie să fie independentă, dar dacă se adeverește una din acuzații, atunci imaginea României va avea de suferit”.

Dacă ar fi invocat cineva de la Opoziție „prezumția de vinovăție”, ar fi sărit în aer Antena 3 și RTV, plus „anteniștii” de la TVR. Ani la rând, însăși Laura Codruța Kovesi a fost linșată la televiziunile Ciumei Roșii pe motivul (niciodată demonstrat) că n-ar ține cont de „prezumția de nevinovăție”. Scoteau flăcări pe gură cei care susțineau că lui Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță, Sorin Ovidiu Vîntu, Adrian Năstase sau C. A. C. P. Tăriceanu li s-ar aplica „prezumția de vinovăție” (niciodată afirmată).

Acum, Viorica Dăncilă pronunță explicit „prezumția de vinovăție” ca motiv al nesusținerii Laurei Codruța Kovesi de către Guvernul României, pentru funcția de procuror-șef european. Tonomatele de presă nu scot însă un cuvânt despre această enormitate. Nicio știre, nicio dezbatere, nimic, ca și cum odioasa afirmație n-ar fi existat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ce a impresionat-o pe Dăncilă la șeful PSD Cluj: „Țărănoi cu p…a mică. Futu-vă-n gură de țărani!”. Plus: „vagine jurnalistice”

Potop de felicitări pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă… pentru Kovesi! E festival!

* VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Traian Băsescu, bântuit de păcatele tinereții. Instanța confirmă că în studenție a fost informatorul „Petrov” al Securității

Victorieeeee! Codruța Kovesi va fi primul procuror-șef al Europei. A câștigat clar și în Consiliul UE: 17-5. Dăncilă a picat iar de proastă!

Alice Iacobescu a plecat de la Digi 24 pentru că nu a vrut să fie „mai înțelegătoare” cu oamenii Puterii

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

Mama beizadelei ucigașe a publicat un mesaj ciudat, apoi l-a ascuns. Sună a blestem: „Când veți avea probleme cu copiii voștri, să nu uitați acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!”

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

2 COMENTARII

  1. Antena 3 București cu doctorul KGB Sorin Oprescu la Primăria Capitalei între 2008 2015, a construit numai Stadionul Național. Sorin Oprescu e „Doctor Maruska Zepellin” la KGB. Un doctor care a vrut primăria Bucureștiului. Social -democrații vorbesc că ungurii de la UDMR au închis spitale între 2010 și 2012. Sigur, mi-am zis că e pas bun să lași numai spitalele care se susțin financiar. Dar n-a fost să fie o soluție. Acum cu PSD și Klaus Iohannis aveți nemuncă și drumuri spre spitale. Suteți toxici… români.

  2. NU mai spun nimic astia de la „Latrine” pentru ca TAMPITEI (Danciloaica)… „i-a-iesit-porumbelu’-pe-gura”, adica a spus, din greseala, pentru prima oara,… ADEVARUL (!) despre felul in care a fost conceputa, de catre P.S.D., sa… functioneze aceasta „Sectie-Speciala” („S.S.-GESTAPO”): pornind, adica, de la prezumtia-de-…VINOVATIE (!!!!!) a procurorilor si judecatorilor cu rezultate in lupta anti-coruptie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here