Victor Ciorbea şi soţia sa au fost iertaţi de ANAF. Ei aveau datorii la stat de 270.000 de lei

3
3164
Victor Ciorbea, fost Avocat al Poporului (sursa foto: Google)

ANAF a şters datoria de 270.000 de lei pe care Victor Ciorbea şi soţia sa, Lacrima, o aveau către statul român. Sumă reprezintă 70% din impozitele restante, ce nu au mai fost plătite de familia Ciorbea din anul 2008, respectiv 2013.

Victor Ciorbea a ajuns la cârma instituţiei Avocatului Poporului la 15 mai 2014, fiind numit în timpul guvernării lui Victor Ponta. Conform Constituţiei României, Avocatul Poporului este singura instituţie care poate ataca ordonanţele de urgenţă ale Guvernului.

La momentul numirii în această funcţie importantă, Victor Ciorbea avea datorii uriaşe la bancă, de peste un milion de euro. Banii fuseseră folosiţi pentru amenajarea casei familiei, de lângă lacul Floreasca, cu 700 de metri pătrați şi piscină.

În intervalul 2014-2019, în care Victor Ciorbea a condus Avocatul Poporului, datoriile familiei Ciorbea la stat au crescut. Aceştia nu mai plătiseră din 2008 asigurările de sănătate, iar din 2013 nici impozitele pe venit. Suma restantă era de 370.000 de lei.

Victor Ciorbea a strâns la ANAF datorii de peste 165.000 de lei, din impozite pe venituri . O ordonanţă de urgenţă a Guvernului Dăncilă, din luna august a acestui an, l-a pus pe Ciorbea pe lista celor care beneficiază de ştergerea penalităţilor. Astfel, i s-au şters peste 115.000 de lei şi a plătit doar 50.000 de lei, echivalentul veniturilor familiei Ciorbea pe o lună de zile. Lacrima Ciorbea, soţia sa, avea datorii către statul român de 210.000 de lei, din care au fost şterse 150.000.

Victor Ciorbea, alături de soţia sa, Lacrima Ciorbea (sursa foto: Google)

În situaţia lui Victor Ciorbea se află şi Robert Negoiţă, primarul PSD al Sectorului 3 din Capitală, care acumulase datorii la bugetul de stat de 50 de milioane de lei.

Victor Ciorbea scria în declaraţia de avere aferentă anului 2018 că, alături de soţia sa, a acumulat venituri de 600.000 de lei pe an. Victor a câştigat 150.000 de lei pe an, salariul de Avocat al Poporului, dar şi o pensie specială de 157.000 de lei anual. Soţia sa, Lacrima, a câştigat, ca avocat, 93.000 de lei pe an şi o pensie de 199.000 de lei anual. Un calcul simplu arată că familia Ciorbea a avut un venit lunar de 50.000 de lei, din salarii şi pensii speciale.

Victor Ciorbea a fost prim-ministru din partea PNȚCD, într-un guvern de coaliţie, în anii 1997-1999.

Fiica sa, Oana Ciorbea, este absolventă a Universităţii Harvard, fiind stabilită în Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a căsătorit, în vara anului 2013, cu omul de afaceri american Chandler Joel Reed. Nunta celor doi a fost un eveniment fastuos şi a avut loc la New York.

Aspect de la nunta Oanei Ciorbea cu omul de afaceri Chandler Joel Reed (sursa foto: agentiadepresamondena.com)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

Crima din Piața Constituției a fost comisă de ucigași de profesie, eliberați de PSD+ALDE prin recursul compensatoriu! În loc de 15 și 17 ani, ei stat după gratii 10 și 11 ani

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

3 COMENTARII

 1. Aceastaaa… CREATURA (caci maiii… „soft” – Sic ! – NU putem sa-l numim pe Victor Ciorbea…), „FERENGUL” si „CIUDATUL” (al carui „facies” MONSTRUOS nici n-ar mai trebui expus public…, pen’caaa… avorteaza unele lăuze si celelate… nasc copii-cocosati, saracele de dansele… !), a fost, INCA de la inceputul lui 1990 (cand s-a COCOTAT in fruntea U.G.S.R.-ului, structura asa-zis „sindicala” – Sic ! – ceausista, si era MARE… FESENIST-ILIESCIAN !), o… „SLUGA – HOAȚĂ”, desiii… STAPANII (SAI !) NU AU FOST, NICIODATA, INDIFERENT DE CULOAREA LOR POLITICA (inclusiv atunci cand se numeau… C.D.R. si Emil Constantinescu !!!!!!)… ZGARCITI (CU EL) !!!

  (Am facut o aluzie/PARAFRAZA laaa… cunoscuta „zicala-den’popor”: „La stapanul zgarcit, se invata sluga hoata !”)

 2. Și in anii de după 89’ Ciorbea și Zmiron Mitrea Doi sindicaliști de rahat au intrat in politica și de aici succesuri după succesuri cum ar spune o filozoafa in viața!!! ( Elena Băsescu fata lui chioru’ care a făcut praf justiția)!
  Romanii sunt revoltați pentru ca astăzi sunt mii de firme care trăiesc la limita supraviețuirii și borfașul asta de Victor Ciorbea ne da cu flit la toți!!
  Un nenorocit și un mizerabil de individ care distribuia scrisori in sectorul 4 după ce fusese ales senator ( ce demnitate) ca apoi sa ne dea cu flit, pa. Ma duc la AVOCATUL POPORULUI CA ACOLO POT SA DORM DULCE!!!! Câta jigodie acest Victor Ponta, un neisprăvit de dou bani!!!
  SA VA PLĂTIȚI TOATE IMPOZITELE CA TOȚI ROMANII!!!
  IDIOTULE, NUMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here