Șoșoacă a descoperit că ar fi rudă cu Djokovici! Strămoșii celor doi s-ar fi luptat eroic cu turcii, în 1389, la Câmpia Mierlei!

5
1794
Diana Șoșoacă - Novak Djokovici

Vești mari vin din nou dintre Diana Iovanovici-Șoșoacă, eroina luptătorilor împotriva Ocultei Mondiale, a vaccinării și a dictaturii medicale: senatoarea și-ar fi descoperit origini comune chiar cu Novak Djokovici, tenismenul sârb expulzat acum două zile din Australia. Mai mult decât atât, Șoșoacă (pe care, înainte de măritișul cu Silvestru Șoșoacă, o chema Iovanovici) spune, citată de publicația Vocea Olteniei, că strămoșii ei ar fi luptat alături de cei ai lui Djokovici chiar cu turcii, la Câmpia Mierlei, în 1389!

Publicația locală o citează pe senatoarea Șoșoacă: „Cred că originile noastre explică impetuozitatea, energia și spiritul incendiar care ne animă, pe mine și pe Novak Djokovici. Pentru noi, demnitatea și onoarea sunt mai prețioase decât viața însăși“.

Publicația mai sus-amintită pretinde că Șoșoacă, „fiica inginerului hidrotehnist Liubomir Iovanovici, din localitatea Voineasa, județul Vâlcea”, ar avea strămoși comuni cu Novak Djokovici. Doi căpitani din armata cneazului Lazăr, care s-a luptat cu sultanul Murad al II-lea la Câmpia Mierlei în 1389, s-ar fi înrudit, unul căsătorindu-se cu sora celuilalt. Unul dintre căpitani ar fi fost strămoșul lui Djokovici, iar celălalt – al Dianei Iovanovici, actualmente Șoșoacă!

Vestea a tulburat poporul simpatizant al AUR și al Dianei Șoșoacă (pe fond, aceeași categorie de public) și s-a răspândit ca fulgerul pe rețelele de socializare, dar senatoarea a evitat deocamdată să infirme sau să confirme explicit legăturile sale de sânge cu tensimenul.

Totuși, în încheierea unui lung mesaj de susținere a lui Djokovici, publicat luni, după ce acesta a fost expulzat din Australia, Șoșoacă a strecurat câteva cuvinte interpretabile:

„Mă bucur din suflet și mă onorează că o parte din mine are rădăcini comune cu ale acestui mare luptător!

Novak Djokovici este simbolul mondial al demnității, verticalității, onoarei, luptei pentru egalitate de șanse, pentru drepturi și libertăți cetățenești, pentru eliberarea de sub ocupația neonazistă! Novak a demonstrat că se poate! Novak a demonstrat că justiția umană a fost îngropată și că democrația nu există în așa-zisele «țări evoluate»! Evoluate în ce? În incultură și nazism?

Îi mulțumesc acestui MARE LUPTĂTOR pentru rezistență, luptă și devotament!

Mulțumesc poporului sârb și conducătorilor lui pentru lecția de patriotism dată, pentru demnitate și onoare, lecție servită cu eleganță, mai ales vecinilor lor!

Novak Djokovici este de fapt CÂȘTIGĂTORUL TURNEULUI ȘI AL INIMILOR NOASTRE!
ȘI EU SUNT NOVAK DJOKOVICI!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Game over! Djokovici a pierdut procesul și va fi expulzat din Australia. Fatal i-a fost faptul că a devenit idolul anti-vacciniștilor

* „Am avut neșansa să mă nasc în țara în care un organ îți omoară puiul și, ca să verifice dacă l-a omorât, îl împunge cu piciorul”. Tristețea nepoatei de ostaș austriac din Primul Război Mondial și a fiicei de fotbalist din echipa națională

* Hal de polițist: s-a dus la o prostituată, drogat, în uniformă, a înșelat-o la bani, apoi a făcut accident și a refuzat verificarea alcoolemiei

* AGENȚII HAOSULUI (3). Extremiștii de la AUR – „Coloana a V-a” a unei puteri străine în România?

* VIDEO. CTP despre asaltul AUR asupra Primăriei din Timișoara: „Asta făceau «Cămășile brune» în Germania anilor ’20-’30”

* Tovarășe Kuzmin, când URSS ne-a smuls cu forța Basarabia și nordul Bucovinei, cine era agresorul? Dar când ne-a impus un regim criminal pentru 45 de ani? Ori când Stalin a omorât prin înfometare peste 10 milioane de ucraineni?

* Mincinoasa Monica Pop, zdrobită cu cifre de DSU: „Astăzi, 392 din cei 441 de pacienți Covid de la ATI sunt nevaccinați, iar 34 din cele 36 de decese sunt ale unor persoane nevaccinate”

* Prejudiciul produs statului de „banda lui Vanghelie”, în noul dosar de corupție: peste 50 de milioane de euro!

* Fost senator PSD, cercetat penal pentru abandon de familie. Liviu Tit Brăiloiu, acuzat că a refuzat să-și recunoască un copil

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (63) / Escală ratată la Judeţeana de Partid

5 COMENTARII

  1. Ce s-a gandit baragladina? Sa-si asocieze numele cu Djokovic. A gasit un nou subiect de panarama asa cum ne-a oferit de fiecare data. Sa se termine naibii cu pandemia asta si odata cu ea si cu toti sosocii care din asta traiesc. Din contestarea virusului, a masurilor elementare de protectie, a vaccinarii.

  2. Nu ne-am batut niciodata cu turcii ci cu Imperiul Otoman. Turcii fiind o minoritate in imperiu. De fapt pina si azi sunt o minoritate in Turcia, au sub 50% din populatie.

    Lipitoarea chiar ar fi putut sa lupte cu oricine. E ca un tanc ruesc. Dobora 5 dintr-o lovitura. Iar daca zbiera inghetau spahii.

  3. Sosocoaie, Novak stie ca stramosii tai si ai lui au luptat impreuna in 1389? Cred ca nu, dar cand va afla cu siguranta va face cu tine o pereche imbatabila si veti castiga impreuna numeroase trofee in cele mai mari turnee de tenis la proba de dublu mixt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here