Va încerca Viorica Dăncilă să intre cu forța la dezbaterea lui Iohannis cu jurnaliștii?

4
1040
Klaus Iohannis, Viorica Dancila, alegeri prezidentiale
Un lider PSD vine cu o teorie a conspirației de toată jena: Ioahnnis a convins-o pe Dăncilă să candideze la președinție
Strategia electorală pentru turul 2 al candidatului PSD se bazează pe solicitarea permanentă a unei dezbateri cu Iohannis.

Refuzul acestuia e speculat de Viorica Dăncilă, încercând să câștige voturi pe seama faptului că președintele fuge de o confruntare cu ea.

În disperare de cauză, Dăncilă a lăsat să se înțeleagă că dorește să participe la conferința organizată de Klaus Iohannis marți seara, dar nu s-a hotărât ce va face.

„Nu știu încă. Pentru mine e important un singur lucru, faptul că trebuie să dăm dovadă de respect și responsabilitate, că în orice țară între candidații care intră în turul doi, o dezbatere e necesară. Domnul Iohannis de fiecare dată m-a jignit, că nu sunt pregătită, cu nu știu să gestionez. De ce nu vrea acea dezbatere, pentru a arăta cât de pregătiți suntem? Îi sfidează pe români. Eu nu mi-aș permite niciodată să îi sfidez pe români, indiferent de culoarea politică. I-am ajutat pe toți românii, fără să îi împart în cei care o susțin pe Viorica Dăncilă și îi cei care o urăsc pe Viorica Dăncilă”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Conferința lui Klaus Iohannis va avea loc la Biblioteca Centrală Universitară (BCU) la care vor participa și vor pune întrebări 10 jurnaliști și comentatori politici. Cristian Tudor Popescu a declinat invitația.
Rareș Bogdan o anunță pe Viorica Dăncilă că se va acoperi de ridicol dacă încearcă să vină și va da peste uși închise.

„Eu cred că doamna Dăncilă, pe lângă faptul că a reuşit să ne ofere o mulţime de gafe lingvistice şi comportamentale, la nivel diplomatic, în continuare încearcă cu tot dinadinsul să se facă de râs (…). Cred că doamna Dăncilă foloseşte împreună cu staff-ul domniei sale unica armă pe care o mai au la dispoziţie, este vorba de victimizare (…). Doamna Dăncilă face greşeli puerile. O parte a staff-ului dânsei probabil se gândeşte că o vor victimiza şi acest lucru îi va aduce voturi, dar în acelaşi timp, trebuie să ia în calcul şi faptul că o pot penibiliza, nu doar victimiza, pentru că o prezenţă a doamnei Dăncilă în faţa sălii, unde nu are posibilitatea să intre, nu-i va aduce puncte electorale, aşa cum speră domniile lor”.

Klaus Iohannis este favorit pentru a câștiga cel de-al doilea mandat ca președinte al României. E greu de spus în acest moment cum va fi afectat scrutinul de lipsa unei dezbateri între principalii candidați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

*Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

*VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

*Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

*VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

*Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

„Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de *Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

*Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

4 COMENTARII

 1. In fata bibliotecii universitare Carol I trebuie plasat un ecran mare pe care sa se proiecteze citate memorabile din pustiul de minte al dancilei pe fundalul gazarii din 10 August 2018.

  -Lupt pentru o tara in care sa nu se regaseasca toti romanii
  -Vom reduce democratia
  -Castigam alegerile de anul trecut
  si mai ales:
  – Oricui ii este frica de o analfabeta cu coc si brosa Swarowski

  • Acest eveniment ar trebui sa se petreaca atat Inaintea, cat si In timpul Dezbaterii Presedintelui cu presa.

   Cat mai multi suporteri ai Presedintelui ar trebui sa se adune in jurul cladirii, pentru a descuraja acte descreierate din partea derbedeilor PSD inclusiv repetenta danci-la.

   NU uitati cercul de interlopi proxi acestei organizatii subversive, PSD.

 2. Doi… CIRCARI (!) Dăncilă și Iohannis, sfatuiti de doi… BUFONI (Olguța Vasilescu, respectiv Rareș Bogdan), au transformat campania pentru „finala-prezidentiala” intr-un… BÂLCI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.