Un şacal de presă, şef la PSD! Liviu Alexa, îmbuibat de banii Ciumei, făcea pe „jurnalistul” la Cluj

3
2564

Liviu Alexa, patronul publicației locale Ziardecluj.ro, a fost numit miercuri în funcția de președinte interimar al organizației județene PSD Cluj. Anunţul a fost făcut cu mare pompă chiar de Viorica Dăncilă.

„Un alt subiect abordat este cel referitor la organizaţiile din teritoriu şi am luat în discuţie organizaţia PSD Cluj, unde am numit un nou preşedinte interimar, în locul lui Horia Nasta, având în vedere rezultatul foarte slab obţinut atât pe municipiu, cât şi pe judeţ. L-am numit ca preşedinte interimar pe Liviu Alexa şi sperăm ca la Cluj rezultatul să fie mult mai bun”, a spus preşedinta PSD.

Ziariştii PSD, sume imense de la buget

Presa cultivată de PSD a fost întotdeauna formată din personaje disperate după banii furnizaţi pe filieră politică, purtători de minciună, atacuri la justiţie şi la statul de drept. Liviu Alexa a făcut parte din gaşca acestor „şacali” de presă, pentru care un ziar nu este altceva decât un mijloc de stors bani din piatră seacă.
Valorile, adevărul, justeţea, dreptatea? Nu mai contează, bani să iasă! Cu astfel de personaje&mentalitate împotriva naturii democratice a intoxicat PSD presa românească.

Ciudatul cu „Pagina Ciudatului”

Liviu Alexa s-a numărat printre ”jurnaliștii” aflați pe ștatele de plată ale PSD, pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. Potrivit unei note de informare a Autorității Electorale Permanente (vezi fascimil sus), după controlul efectuat la PSD, partidul a plătit în 2017 și 2018 sume importante de bani unor firme care au legătură cu jurnaliști, în mod direct sau indirect. Datele despre firmele indicate provin din surse deschise, publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, potrivit documentelor, Pagina Ciudatului SRL, care aparţine lui Alexa Liviu Doru Alin şi Budean Adriana-Liliana, a încasat în 2018 suma de 1.293.000 de lei de la PSD. Cei doi editează publicaţia Ziardecluj.ro.

De asemenea, în paginile publicației patronate de Liviu Alexa au fost lansate atacuri concertate împotriva opozanților PSD.

„Mulțumesc doamnei președinte Viorica Dăncilă pentru încrederea și curajul de a mă numi în această poziție despre care vă reamintesc că este interimară. Nu m-a făcut mama președinte PSD Cluj și nici nu o să mor dacă nu o să mai fiu. Atâta timp cât voi îndeplini această funcție, o să muncesc așa cum am muncit mereu pentru proiectele mele. Nu mă voi lăsa șantajat de nici o amenințare cu plecatul a vreunui primar sau deputat, însă voi vrea să colaborez cu toți cei care doresc să muncească și să facă social-democrație, nu cumetrie. Sunt tânăr și prioritatea mea va fi aducerea de tineri în partid. Nu vreau să fiu nici șef la Transelectrica, nici la Transgaz. Nu candidez la Primărie, vreau doar să arăt ce înseamnă să gândești eficient, alături de o echipă care își dorește să tragă”, a declarat Liviu Alexa, potrivit publicației pe care o patronează, Ziardecluj.ro.

Creaturile în care PSDragnea a pompat la greu

Liviu Alexa este doar un mic „pălmaş” pe plantaţia PSD, prin comparaţie cu alţi „greuceni” de presă, care au încasat sume imense pe filieră politică, oferind în schimb manipulări de sorginte bolşevică.

Doru Buşcu, tovarăşul lui Liviu Dragnea la Scroviştea şi al lui Mircea Dinescu la „Cațavencii”, este campionul banilor supți de la PSD (de fapt, banii românilor, alocați PSD-ului ca subvenție de stat şi dirijați apoi către propagandiştii roşii). Dar mai rămân destui bani şi pentru alți profesionişti ai minciunii. Ziariştii de la newsweek.ro le-au dat de urmă.

Lista „trompetelor” care au încasat bani de la PSD

 • Bogdan Chirieac (ziarist, proprietar DC News): 250.000 de euro (1.157.149 de lei) doar în 2018, prin firma Press Media Electronic SRL;
 • Marius Pieleanu (sociolog): peste 200.000 de euro (peste un milion de lei), prin Avangarde SRL și Psyho Global Consult SRL;
 • Mirel Palada (sociolog): 45.000 de euro (213.188 de lei), prin Sociopol SRL;
 • Marius Ghilezan (ziarist, consilier la Avocatul Poporului): 26.000 de euro (120.000 de lei), prin Web Interactive Design SRL;
 • Răzvan Savaliuc și Adina Anghelescu-Stancu (ziarişti, fondatori Luju.ro): 67.000 de euro (308.216 lei), prin Jurindex Media SRL;
 • Liviu Alexa (ziarist, proprietar „Ziar de Cluj” și NCN TV): 93.000 de euro (431.000 de lei), prin Pagina Ciudatului SRL;
 • Anca Alexandrescu (ziaristă, fiica ziaristului Horia Alexandrescu, ex-soția ziaristului Dan Andronic, consiliera premierului Viorica Dăncilă): 35.000 de euro (161.000 de lei), prin Abis Media SRL;
 • Georgiana Drăghici (soția trezorierului PSD, Mircea Drăghici): 430.000 de euro (2.000.000 de lei), prin Absolut Top Media & More SRL, pentru o televiziune din Argeș;
 • Ionuț Alexandru Iordăchescu (omul de casă al lui Sebastian Ghiță): 105.000 de euro (485.000 de lei), prin Federal Media Partner SRL.

Liviu Alexa, fake news anti-Cioloş în tandem cu Guşă TV

Cozmin Guşă, patron la Realitatea TV

Ultima mizerie a lui Liviu Alexa, în tandem cu Guşă TV, a fost un atac inventat la Dacian Cioloş: „Cioloş s-a întâlnit la Viena cu Coldea”. Aşa suna o „ştire” anti-Cioloş care a rulat sistematic pe Realitatea TV, ca la comanda lui Dragnea. „Ştire” în ghilimele, desigur, pentru că o ştire trebuie mai întâi verificată ca să fie ştire fără ghilimele. Iar „verificarea” în ce-a constat? Într-un copy-paste după o şi mai mare mizerie de presă, publicată de un site din Cluj aflat pe lista scurtă a clienților din presă ai lui Dragnea-PSD. Iată marea „dezvăluire” (aflată în mare suferință pe linie gramaticală):

„Insa noi vrem sa fim mai tari decat Daniel Dragomir si vom publica astazi (deocamdata) doua poze foarte interesante. Intruna dintre ele, asa cum v-am spus, este pensionarul Coldea in drum spre Viena, iar in cea de a doua este fatada unul local vienez de fite, unde domnul Coldea s-a intretinut, indelung si cordial, cu domnul Dacian Ciolos.

Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu MIhai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului.”

Ziariştii PSD, ca la partid: minciuni, minciuni, minciuni…

Liviu Alexa

Pe lângă faptul că textul de mai sus e scris cu picioarele (acel „întruna”, în loc de „într-una”, e îngrozitor) şi nu foloseşte toate literele limbii române (diacriticele), „ştirea” e o făcătură de tip Daniel Dragomir – ex-SRI-istul cu dosar penal pomenit în articol, de care orice ziarist onest fuge cu viteza luminii, nicidecum nu-l citează la loc de cinste întru spurcarea deontologiei profesionale.

Şi-atunci pe ce se susţine informaţia atât de mediatizată de Guşă TV? Două poze! Asta-i tot. Una pe care o ştim de când lumea, cu Coldea într-un avion (nici nu ştii dacă zboară undeva sau stă în vreun garaj al SRI, ori dacă e făcută recent sau în mileniul trecut, aceeaşi imagine „tocită” în toate ştirile cu fostul şef din SRI pe vremea lui Băsescu), alta – peretele exterior al unui bar din Viena. Atât! Suficiente „dovezi” pentru publicarea „ştirii” întâlnirii dintre Cioloş şi Coldea. Cine confirmă întâlnirea? Nu tu declaraţii, mărturii, imagini clare, vorbe de la chelneri, însoţitoare de bord, călători din avion, trecători, camere de luat vederi, înregistrări şi alte cele. Nimic-nimic. ZERO confirmări.

Explicabil, având în vedere autorul: Liviu Alexa, proprietarul „Ziar de Cluj” și NCN TV, care anul trecut a primit 93.000 de euro de la PSD, iar acum a devenit pe faţă şef interimar la PSD Cluj, prin voia Vioricăi Dăncilă, urmaşa lui Dragnea, care l-a chemat pe Guşă în PSD… etc. etc.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

* „Cațavencul” Doru Buşcu suge de la țâța PSD între 17.000 şi 52.000 de euro pe lună. Propaganda grețoasă cu cheltuială se ține!

* „Dăncilă va pleca în SUA prim-ministru şi se va întoarce simplu cetăţean”

* Răzbunarea proastei. Dăncilă i-a dat mandat ambasadoarei la UE să voteze joi împotriva Codruței Kovesi

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

O nouă înfrângere a mafiei din justiție: instalarea Adinei Florea la SS-Gestapo a fost blocată a cincea oară! Vot la limită: 10-9

Dăncilă dezgroapă un dinozaur PSD pentru a o ajuta în campania prezidențială: fostul pușcăriaș Miron Mitrea

Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar Dincă a pus lemne sub butoi. O polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar la ardere a fost folosit un manechin

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

 

3 COMENTARII

 1. Oricum la Cluj PSD este la minimul rusinii. Ce mai conteaza inca un nume? Cind in PSD Cluj figurau profesori universitari cu greutate, inca puteai spera in ceva(grupul de la Cluj). Acum gata! S-a gătat!! s/a trecut la mercenari.
  Asa se vede disperarea PSD.

 2. NU NUMAI la Bucuresti si Cluj P.S.D.-ul… CUMPARA (!!!!) asa-zisi „ziaristi” locali, cu bani (din… SUBVENTIA de la Stat !) MULTI !

  Si noi cunoastem cazuri destule, de-aici, din Dobrogea (ambele judete: Constanța și Tulcea) !

  Probabil ca asa e in TOATA Tara…

 3. De fapt PSD l-a plătit pe jurnalistul Liviu Alexa nu din cotizațiile membrilor PSD cum era normal ci din banii primiți de PSD din legea finanțării partidelor, o lege care ar trebui abrogata, este un furt din banii romanilor.! Acest jurnalist de Cluj și-a motivat aceasta funcție declarând ca va munci mult sa aducă tineri in partid.
  Este interesant cum ii va convinge sa între in acest partid (PSD) plin de penali si de indivizi care nu au nicio treaba cu politica.!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.