miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDezvăluiri"Cațavencul" Doru Buşcu suge de la țâța PSD între 17.000 şi 52.000...

„Cațavencul” Doru Buşcu suge de la țâța PSD între 17.000 şi 52.000 de euro pe lună. Propaganda grețoasă cu cheltuială se ține!

-

Doru Bușcu, fostul „Doruleț” al lui Sorin Ovidiu Vîntu, este plătit generos de PSD pentru prestația pseudo-jurnalistică de la revista „Cațavencii”, dar și în calitatea sa de consultant de taină al lui Liviu Dragnea. Bușcu își ia lunar tainul cel mai mare dintre toți propagandiștii PSD. Și sunt bani mulți, adunați din impozitele românilor pentru a fi drenați, via PSD, spre „Dorulețul” ce face pe umoristul la revista care și-a pierdut de mult umorul.

Investigația făcută de ziariștii de la newsweek.ro scoate la iveală lucruri teribile. PSD cheltuiește anual 10 milioane de lei (peste două milioane de euro) pentru propagandiștii media, care apar zilnic la televizor și pozează în analiști, consultanți, ziariști, experți etc. Toți laudă PSD și critică Opoziția, toți luptă cu bau-baul Soros și cu fantomaticul „stat paralel”.

Doru Bușcu a dezvoltat o schemă bazată pe doi piloni. El încasează sume enorme via Horia Mihălcescu, respectiv via Vasile Dîncu.

- Advertisement -

Horia Mihălcescu este soțul PSD-istei Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei Deputaților, care şi-a petrecut recent câteva ore la sediul DNA, fiind audiată ca martoră.

Clujeanul Vasile Dîncu este un PSD-ist din garda veche, un campion al învârtelilor cu bani publici. Dâncu s-a infiltrat şi ca vicepremier în guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş în 2016.

17.000 pe o firmă + 35.000 pe altă firmă = 52.000 de euro pe lună

Dezvăluirile newsweek.ro arată că pe primul loc la capitolul „încasări de la PSD” stă Doru Bușcu, „consultantul cel mai intim al lui Dragnea”.
„Antrenat în <<afaceri>> de Sorin Ovidiu Vîntu, Bușcu deține două firme: Lafix Media SRL și Mediadraft SRL. Prima funcționează de ani buni, a doua a fost înființată în primăvara acestui an. În Lafix Media SRL, Bușcu deține părți sociale împreună cu soția (el are 80%), în vreme ce Mediadraft SRL este integral a lui.

- Advertisement -

Singurele surse de venituri ale celor două firme sunt contractele încheiate cu alte două firmeKirchhoff Consult SRL, deținută de Horia Mihălcescu (până de curând, șeful comunicării lui Dragnea) și International Brand Consultants SRL, controlată de apropiați ai fostului ministru Vasile Dîncu.

Din iulie 2016 și până în prezent, PSD a virat în contul Kirchhoff Consult SRL suma totală de 1.557.067 lei, echivalentul a 338.000 de euro. La rândul său, firma lui Doru Bușcu, Lafix Media SRL, a încasat de la firma lui Mihălcescu peste 2 milioane de lei, echivalentul a 440.000 de euro. În medie, asta înseamnă 17.000 de euro pe lună, adică aproape 600 de euro pe zi pentru <<cațavencul>> lui Dragnea.
De ce ar plăti o firmă de consultanță politică 17.000 de euro lunar către firma unui jurnalist? Mihălcescu, personal, nu are nevoie de nici un fel de serviciu de la Bușcu. Dragnea, însă, are.

Între octombrie 2017 și aprilie 2018, același <<jurnalist>> a mai primit de la Kirchhoff Consult SRL un mizilic de 73.785 de lei, dar pe cealalată firmă, Mediadraft SRL.

Pe aceeași firmă, în ultimele șase luni ale acestui an, a mai primit încă 1.139.632 de lei, adică aproape 250.000 de euro, de la International Brand Consultants SRL, controlată de apropiații lui Dîncu. Adică peste 35.000 de euro pe lună.

Practic, timp de o jumătate de an, Bușcu a încasat, lunar, 17.000 de euro pe o firmă și 35.000 de euro pe alta. Un total, deci, de 52.000 de euro pe lună. O sumă care poate părea exorbitantă, dar, ce-i drept, a fost un an greu pentru Dragnea și consultanții lui.

Bilanțurile firmelor lui Bușcu arată că, de fapt, toate încasările sunt din banii proveniți de la PSD. Sau, cu alte cuvinte, Bușcu face bani doar cu partidul de guvernământ!”, scriu ziariștii de investigație. Ancheta integrală o puteți citi pe newsweek.ro.

Citiți și:

Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Bai fomistilor și guristilor de la toate partidele fără nicio excepție duceți-va la munca cinstita nu sa dați din gura voastră spurcata sa ne împleti toată ziua capul cu toate tâmpeniile voastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -