Un polițist din Vaslui s-a pozat îmbrăcat în lenjerie de damă și cu un morcov înfipt în fund

4
6402
Fotografiile publicate de "Vremea Nouă", site din Vaslui. Polițistul și-a făcut singur pozele, apoi le-ar fi distribuit unor prieteni. FOTO: Vremea Nouă

Un mare scandal a izbucnit în poliție după ce cotidianul local “Vremea Nouă”, din Vaslui, a publicat fotografii cu un polițist îmbrăcat în lenjerie de damă, cu un morcov înfipt în anus.

Pozele au fost făcute chiar de respectivul agent, care apoi le-a distribuit apropiaților. La momentul apariției imaginilor în public, în Poliție se știa deja, de mai multă vreme, de existența lor.

Polițistul lucrează, conform Vremeanouă.ro, la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Marea problemă a întregii povești este că respectivul polițist le-a dat și altora fotografiile pe care și le-a făcut, expunându-se, după cum scriu cei de la “Vremea Nouă”, unor eventuali șantajiști și vulnerabilizând instituția.

Polițistul de la IPJ Vaslui s-a pozat, printre altele, așezat în patru labe, cu chiloței, sutien și dres și cu un morcov înfipt în anus.

Vaslui, focar de întâmplări bizare

La Vaslui, astfel de situații implicând personaje neașteptate nu sunt chiar neobișnuite. Aceeași publicație scrie că, în 2015, șeful de atunci al Serviciului de Siguranță al Închisorii Vaslui, comisarul Vasile Ponea, s-a fotografiat dezbrăcat complet, în sala de forță a pușcăriei.

Un alt caz stupefiant petrecut în județul Vaslui a avut loc la Episcopia Huși, unde însuși episcopul Corneliu Bârlădeanu (pe numele real Corneliu Onilă) a fost pus sub acuzare pentru violarea elevilor minori de la Seminarul Teologic!

La fel ca și în cazul fotografiilor cu polițistul travestit, cazul episcopului pervers s-a dovedit că era cunoscut de multă vreme “la centru”, de către superiori, dar măsuri nu s-au luat decât după ce scandalul a devenit public.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* „Atacurile violente” la adresa lui Ivan Patzaichin au venit de la președintele USR Sulina! Repudiat de partid, acesta și-a dat demisia, dar Patzaichin nu se răzgândește

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here