Un luptător Wagner a ajuns „erou al Rusiei” deși și-a omorât bunicul și o cunoștință, cu 40 de lovituri de cuțit. Avea de executat 17 ani de pușcărie, dar a fost trimis pe frontul din Ucraina, să omoare și alți oameni nevinovați

1
676
Criminalul le e prezentat elevilor drept model

Regimul terorist de la Kremlin l-a făcut recent „erou al Federației Ruse” pe un luptător al PMC Wagner care în trecut a fost condamnat la ani grei de pușcărie, pentru omor deosebit de grav. Autoritățile putiniste au șters practic cu buretele crimele comise de acesta și l-au prezentat în fața elevilor dintr-o școală ca pe un salvator al națiunii.

Ucigașul sadic se numește Aleksandr Raspravin. Înainte de a curma multe vieți nevinovate pe frontul ucrainean, „wagnerovitul” invadator și-a lichidat propriul bunic și o cunoștință, cu 40 de lovituri de cuțit.

Informația publicată de site-ul postului de radio Svoboda (Europa Liberă, în varianta rusă) a fost preluată de publicația online Obozrevatel.com din Kiev.

În 2012, Raspravin a primit doar 6 ani de închisoare cu executare într-un penitenciar de maximă securitate. Decizia judecătorilor a venit după ce monstrul își bătuse bunicul până la moarte. Apoi, eliberat mai devreme din spatele gratiilor, Raspravin și-a omorât un amic, lăsându-l într-o baie de sânge. Astfel, s-a întors în pușcărie cu o nouă condamnare de 11 ani.

După doar 5 ani de pușcărie, Raspravin a fost eliberat pentru a se alătura trupelor Wagner în „operațiunea militară specială” din Ucraina. Acolo, în urma faptelor sale de „vitejie”, ar fi salvat din prizonierat mai mulți camarazi de-ai săi. Drept recompensă, Putin i-a oferit titlul de „erou al Rusiei” și l-a absolvit de păcatele trecutului. Cel poreclit „Combinerul” a ajuns astfel un model pentru elevii unei școli din Nijni Novgorod.

Elevii au „privilegiul” de a se poza alături de un criminal

Obozrevatel.com: „Copiilor ruși din Nijni Novgorod, cărora Raspravin le-a fost prezentat ca un «erou«, le-a povestit cum ar fi scos el din captivitate 16 ocupanți ruși și le-a arătat și complexul portabil de rachete antitanc pe care-l adusese cu el. Este de remarcat faptul că, în 2012, Raspravin a fost condamnat la 6 ani într-o închisoare de înaltă securitate, fiind găsit vinovat că și-a bătut propriul bunic, bătăi în urma căruia bătrânul a murit. În plus, în 2017, actualul «erou al Rusiei» a fost condamnat la 11 ani de închisoare în cazul uciderii unei cunoștințe, pe care a înjunghiat-o de peste 40 de ori”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* Șmecheria scârboasă prin care fostul șef al Curții de Apel Constanța și-a crescut pensia de la 5.400 la 6.400 de euro: s-a detașat o lună la Penitenciarul Poarta Albă, apoi s-a pensionat la 51 de ani!

* Colcăială printre „specialii” care au capturat România: judecătoarea Ana Maria Chirilă – arestată pentru că sprijinea traficanții de droguri; judecătoarea Gabriela Mazilu – prinsă cu 6 milioane de euro nejustificați

* De ce nu-i mai ajung lui Ciolacu nici măcar cele mai mari încasări din istoria României: cheltuielile statului PSD-PNL cresc în acest an la 39% din PIB!

* USR acuză represalii în stil mafiot din partea șefului ANPC, care, prin intermediul unui off-shore, ar lua taxă de protecție de la proprietarii restaurantelor din Herăstrău închise de Clotilde Armand

* Unul dintre marii golani ai politicii românești – numit pe 9 ani consilier la Curtea de Conturi! Grobianul Aurelian Bădulescu, omul Gabrielei Firea, și-a șters toate mârlăniile și comentariile antisemite de pe Facebook

* A doua extrădare a unui PSD-ist fugar. Fost deputat, șantajistul a fost adus din Italia, la 7 ani după revenirea forțată din Dubai

* Vasile Bănescu către Mihail Neamțu: „V-ați pierdut deplin rușinea și bunul-simț”. Derivă totală a politicianului eșuat: zice că e „hărțuit” și „amenințat” de purtătorul de cuvânt al BOR

* Un document excepțional: scrisoarea Mitropolitului pro-rus de la Chișinău către șeful său de la Moscova, Patriarhul Kirill, în care face pulbere Rusia putinistă! / „Amestecul agresiv al Rusiei în afacerile Ucrainei și ale Moldovei” / „Așa-numita «Lume Rusă» este străină aspirațiilor și valorilor noastre naționale” / „Moscova nu a înțeles că poporul din Moldova are rădăcini latine” / „Republica Moldova se va reuni inevitabil cu România”

* „Ca arabi, nu putem să ne ascundem în spatele copiilor din Gaza eșecul de a controla huliganii Hamas. Vă cer să privim spre viitor, nu spre trecut”

1 COMENTARIU

  1. De cand cu conflictul din Israel, despre razboiul ruso-ucrainean se vorbeste din ce in ce mai putin, desi ororile, dupa mine, sunt mult mai mari, dar mai putin mediatizate. Si acolo, si aici e vorba de teritorii revendicate de fiecare din parti, fiecare cu dreptatea ei, dar, parca, nu mi se pare normal ca Ucraina sa fie lasata in umbra. Sa nu se inteleaga ca sustin actele de terorism, indiferent de pretentiile fiecarei parti! Negocieri, negocieri, negocieri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here