Un KGB-ist de frunte al lui Putin a fost măcelărit în Ucraina. Au fost distruse și două mașini cu 11 ruși, majoritatea comandanți, care se întorceau de la o întâlnire

0
5086
Col. Nikolai Gorban

Vestea morții unui putinist cu greutate, Nikolai Gorban, a fost anunțată de colonelul ucrainean Anatoli Ștefan pe canalul său de Telegram. Site-ul Obozrevatel.com dezvăluie că “denazificatorul“ de top al Kremlinului era colonel la Centrul Forțelor Speciale FSB (ex-KGB), unde avea funcția de șef de secție.

În calitate de coordonator în cadrul Centrului cu destinație specială din FSB, Nikolai Gorban a participat activ la războiul din Ucraina. Avea 36 de ani și a pierit pe câmpul de bătălie la data de 2 august. Ocupanții l-au și înmormântat recent, fără a preciza vreun detaliu despre camaradul lor.

Conform jurnalistului Anton Pavlușko, spionul Gorban a luptat de două ori în “operațiunea specială” din Siria, fiind răsplătit atunci de regimul de la Moscova cu două Ordine ale Curajului. El urma să fie avansat la gradul de general-maior la finalul conflictului sângeros din Ucraina. Deținea funcția de șef al Secției 4 din cadrul Departamentului 1 al Centrului de Operațiuni Speciale al FSB.

Colonelul ucrainean Anatoli Ștefan: “Colonelul Nikolai Gorban de la Centrul cu destinație specială FSB al Federației Ruse a făcut un pas de bunăvoință – denazificat și demilitarizat oficial. Slavă Națiunii, moarte dușmanilor!”

Obozrevatel.com: “De asemenea, militarii ucraineni au distrus două mașini cu comandanți ruși care se întorceau de la o întâlnire. Pe rețea a apărut un videoclip cu o lovitură precisă a Forțelor Armate ale Ucrainei asupra inamicului. Apărătorii au lichidat 11 invadatori, dintre care majoritatea erau ofițeri ai armatei ruse”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Mesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare, înecându-se în Lacul Morii. A activat la Festivalul „George Enescu”, dar a fost răvășită de „o iubire neîmpărtășită”

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* După divorț, Putin și-a făcut miliardară fosta soție, pe banii rușilor. Liudmila trăiește în Occident fără niciun fel de sancțiuni

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here