Ucrainenii au distrus rețeaua putinistă de informații din Donețk, care colecta date despre luptătorii lui Zelenski, pentru a-i elimina

0
1911

Angajații Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) au lichidat rețeaua de informații rusă din regiunea Donețk. Spionii Kremlinului colectau și transmiteau armatei invadatoare date despre desfășurarea și deplasarea trupelor lui Zelenski pe frontul de război din trei districte din Donbass: Slaviansk, Kramatorsk și Pokrovski.

SBU a raportat, printr-un comunicat, că grupul criminal era compus din trădători ucraineni trecuți în tabăra Moscovei. Ei au fost recrutați după începerea “operațiunii speciale” din 24 februarie. Dezvăluirile au apărut pe site-ul Obozrevatel.com. Printre mișei s-au aflat atât bărbați, cât și femei.

  • “Serviciul de securitate a oprit activitățile rețelei de informații ruse, care a colectat informații despre desfășurarea și deplasarea unităților Forțelor Armate ale Ucrainei în districtele Slaviansk, Kramatorsk și Pokrovski din regiunea Donețk.”
  • “Atacatorii au raportat agresorilor informații despre consecințele bombardării regiunii, amploarea distrugerii clădirilor rezidențiale și a infrastructurii civile.”
  • “În timpul anchetei s-a stabilit că unul dintre agenții de legătură ai rețelei era un reprezentant al administrației de ocupație a Federației Ruse – un funcționar al așa-zisei curți supreme a Republicii Populare Donețk, implicat în persecuții și ilegalități.”
  • “Rețeaua de agenți includea 6 rezidenți locali recrutați de serviciile speciale ruse după începerea invaziei pe scară largă. Aceștia transmiteau invadatorilor datele colectate prin intermediul platformelor de internet special create sub formă de coordonate pe hărți electronice cu suport foto și video, materiale de înregistrare. Printre trădători se numărau atât bărbați, cât și femei de toate vârstele.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Mesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare, înecându-se în Lacul Morii. A activat la Festivalul „George Enescu”, dar a fost răvășită de „o iubire neîmpărtășită”

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* După divorț, Putin și-a făcut miliardară fosta soție, pe banii rușilor. Liudmila trăiește în Occident fără niciun fel de sancțiuni

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here