Un deputat PNL arată cum trebuie tratați „șantajiștii” de la USR-PLUS: cu un șut în fund!

2
1031
Gigel Știrbu și viziunea sa în privința guvernării

Gigel Știrbu (49 de ani), deputat PNL, a exprimat o viziune originală despre cum ar trebui să decurgă relația premierului Florin Cîțu cu USR-PLUS, în actul de guvernare.

Gigel Știrbu a postat miercuri seara pe Facebook o imagine grafică, numindu-l „șantajist” pe fostul ministru al Justiției, Stelian Ion (USR-PLUS).

Știrbu crede că Stelian Ion și alți „șantajiști” ca el merită dați afară din Guvern cu un șut în fund. Deputatul PNL a explicat și grafic cum ar trebui să se întâmple asta.

Gigel Știrbu:Asta ar trebui sa primească orice șantajist, aflat în Guverul României! Dezvoltarea României e mult mai importantă decât președenția USR-PLUS! #DezvoltamRomania”.

Gigel Știrbu are 49 de ani și se află la al patrulea mandat consecutiv de deputat de Olt (ales în 2008, 2012, 2016 și 2020). A fost și ministru al Culturii, în Guvernul Ponta, mai puțin de trei luni ( – 

Premierul Florin Cîțu l-a demis miercuri seara pe ministrul Justiției, Stelian Ion, după ce pe 14 aprilie făcuse la fel cu un alt ministru USR-PLUS, Vlad Voiculescu.

Decizia lui Cîțu a provocat o criză guvernamentală. USR-PLUS a decis să-i retragă sprijinul lui Cîțu. Partidul condus de Dan Barna și Dacian Cioloș va continua să guverneze alături de PNL și UDMR doar dacă va fi desemnat un alt premier.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Guvernul Cîțu e condamnat! Decizia USR-PLUS de la miezul nopții: va susține o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului din care face parte!

* Dan Barna: „Florin Cîțu nu poate conduce nimic. E mai rău decât Dragnea. Ia decizii noaptea ca hoții. Trebuie să plece!”

* VIDEO. Al doilea ministru USR-PLUS dat afară din guvern de premierul Cîțu: Stelian Ion de la Justiție! Război total, coaliția e în aer

Bilanț rușinos al Secției Speciale: 7 procurori au făcut doar 5 rechizitorii în 3 ani, dar au blocat 6.465 de dosare! „Moftul lui Dragnea” ne-a costat peste 4,5 milioane de euro și încurajarea corupției în justiție

* Încă un dosar pentru Dragnea! Vacanțe exotice în Qatar, Maldive, Bali și Caraibe, alături de concubina Irina, pe banii PSD – subvenție de la stat

* Senatorul Bodog (PSD), trimis în judecată de DNA. Ca ministru, a falsificat semnături pentru ca o consilieră a sa să ia leafă de la stat fără a trece pe la serviciu

* Se strânge lațul: Nicușor Dan anunță audit la achizițiile imobiliare făcute de Firea. „Acolo a fost cea mai mare sursă de corupție în Primărie”

* A dispărut un dosar cu probe esențiale în procesul beizadelei Victoraș Micula!

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

2 COMENTARII

  1. Acest Gigel Știrbu esteee… „U.S.L.-istul STANDARD” (!!!), un CRETIN-și-HOȚOMAN de DINOZAUR-„CIUMAT”, PRIPĂȘIT (CAAA… ATÂȚIA ALȚII DE TEAPA LUI!!!) PRIN P.N.L.!!!

  2. Gigeii și Geogeii n-au înțeles nimic. Fac politică de-o viață și pe viață D_E_G_A_B_A. Adică nu degeaba. Ei s-au îmbogățit în 31 de ani. Poporul însă îi votează la nesfârșit tot pe ei. Până când, Gigele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here