marți, februarie 27, 2024
AcasăLumeaEuropa"Mesajul UE către PSD-ALDE: «Nu veți scăpa basma curată, știm ce agendă...

„Mesajul UE către PSD-ALDE: «Nu veți scăpa basma curată, știm ce agendă aveți și vă vom opri!»”

-

Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL, spune că propunerea votată în Parlamentul European denotă că UE a dat un răspuns foarte clar majorității PSD-ALDE: „Nu veți scăpa basma curată, știm ce agendă aveți și vă vom opri!”.

Mureșan a explicat pentru Mediafax:

  • „Sutele de mii de români care au ieșit în stradă în ultimii doi ani au cerut ca Uniunea Europeană să-i ajute mai mult în lupta cu politicienii care atacă statul de drept, atacă independența justiției și atacă valorile europene”.
  • „Astăzi, Uniunea Europeană a dat un semnal foarte puternic tuturor oamenilor cinstiți. Parlamentul European a votat propunerea ca, în viitor, fondurile europene să fie condiționate de respectarea statului de drept. Este o propunere necesară. Asta așteaptă oamenii”.
  • „De ce îi deranjează atât de mult această propunere pe cei de la PSD–ALDE? Fiindcă PSD și ALDE vor să atace în continuare justiția, iar prin acest mecanism împiedicăm atacurile guvernanților la statul de drept”.
  • „Mecanismul prevede ca, în cazul încălcării statului de drept de către guvernanți, fondurile europene să fie suspendate, fără însă ca beneficiarii finali ai fondurilor europene să fie afectați”.

CITIŢI ŞI:

OPINIE CARTIANU: Mecanismul UE care-i va da gata pe borfaşii gen Dragnea şi Tăriceanu

News ALERT. UE a votat tăierea banilor pentru ţările care-şi şubrezesc democrația, precum România lui Dragnea+Tăriceanu!

Cele 13 euro-ruşini care au votat împotriva statului de drept. Majoritatea sunt de la PSD. S-au plasat printre „ciumații” Parlamentului European

VIDEO. După ce i-a găzduit cu drag pe cei 4 asasini ai lui Dragnea, Stoiceasca binemerită primul loc pe lista PSD

Oreste, atac furibund: „Strigoiul prăfuit păcăleşte liceenii”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -