miercuri, mai 29, 2024
AcasăOpiniiCiocăzanuToate televizoarele deschise pe Realitatea TV! Cum ne-a cerut Donald Tusk, ca...

Toate televizoarele deschise pe Realitatea TV! Cum ne-a cerut Donald Tusk, ca Duckadam

-

La ora 19.00, ar fi minunat ca foarte mulţi posesori de telecomandă să ţină televizorul deschis pe frecvenţa Realitatea TV. Nu doar telespectatorii fideli – pentru ei, e MUSAI! -, ci şi clienţii celorlalte posturi TV. Chiar şi privitorii de la televiziunile Ciumei.

Nonsens? Ce, sunt atât de „virusaţi”, de „spălaţi” pe creier încât să nu vadă dincolo de Gâdea, Badea şi Ciuvică? Fals! Audienţa în nori a emisiunii lui Rareş Bogdan, dar şi a altor talk-show-uri ale postului TV, în ziua şi după 10 august 2018 a fost compusă şi din public masiv de la Antena 3, România TV şi B1 TV.

De ce? Pentru că nu toţi clienţii televiziunilor protejate de CNA şi afiliate la conducta cu bani a PSD-ALDE sunt bătuţi în cap. Repet, altfel nu s-ar fi dus masiv pe Realitatea TV să vadă adevărul despre represiunea din Piaţa Victoriei. Ar fi rămas cu ochii pironiţi în şabloanele şi manipulările despre „abuzurile” DNA, UE, SUA, #Rezist. Dar nu, la limită, oamenii aleg să facă pasul spre adevărul din interiorul lor, chiar dacă e dureros să mute pe postul TV concurent. Căci adevărul, nu-i aşa, are forţă devastatoare.

- Advertisement -

Tocmai pentru acest adevăr, o instituţie a statului român, plătită din impozitele trudite cu greu de cetăţeni – CNA – a ales să copieze „Jandragneria” lui Carmen Dan. E clar că, în viitoarea guvernare, CNA trebuie desfiinţat. E clar că alde Herjeu, Cristea, Gubernat, Tufeanu, udemerista (nu merită să-i scriu numele)&co. trebuie luaţi la întrebări, pe lege, pentru abuzurile anti-presă liberă, anti-România europeană, de fapt.

Căci orice om normal la cap ştie că, dacă această instituţie ar fi vrut să respecte banii pe care românii îi dau din leafa lor ca să existe CNA, primele care trebuiau oprite de la emisie erau alte televiziuni, nu Realitatea TV. Deci, CNA nu există. Este un rebut, o cloacă pentru sinecurişti, o adunătură de slugi politice fără pic de caracter şi lipsită de un minimum bun-simţ faţă de românul plătitor de taxe.

CCR este doar una dintre aceste instituţii capturate de mafia penală care stăpâneşte ţara de doi ani în coace. Lista e lungă: Avocatul Poporului, CCR, Jandarmeria Română, TVR etc. Să nu uităm însă de Parlamentul României, de Guvernul României (cu Ministerul Justiţiei vârf de lance), de Poliţia care o ia pe urmele Jandarmeriei. Plus altele. Practic, statul român este azi confiscat de clanurile politice. Democraţia e la răscruce. Soarta ei depinde şi de felul cum se va tranşa conflictul CNA-Realitatea TV.

- Advertisement -

Căci adevărata miză nu e neapărat postul TV. Ci România însăşi. Cazurile CNA, Jandarmerie, Poliţie arată că există angajaţi la stat, în special şefi, dispuşi să fie cârpe de partid, în loc să rămână în serviciul cetăţeanului simplu. E grav, dar e România. Astfel de oameni care distrug destinul liber al naţiunii ce le asigură salarii şi pensii nu pot fi opriţi decât prin REZISTENŢĂ forte. Aşa cum ne-a cerut Donald Tusk, la Ateneu, când l-a dat exemplu pe Duckadam pentru a ne înverşuna în lupta cu hoţii, criminalii, violatorii şi tâlharii. Iar o formă de a rezista e mesajul pro-Realitatea TV. Cu televizorul deschis pe ea, de la 19.00.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Se apropie ora pedepsei. Domnule Ciocazanu, asta e prea de tot! Orice puteati spune dar sa indemnati poporul sa se uite la un ecran tv timp de 10 minute si unde vor vedea o imagine statica e asemenea torturii de la puscarie unde detinutii erau obligati sa se uite la un perete complet alb. Nu transformati telespectatorii realitatea tv in narodul privitor de otv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -