marți, februarie 27, 2024
AcasăMass-mediaOreste, atac furibund: "Strigoiul prăfuit păcăleşte liceenii"

Oreste, atac furibund: „Strigoiul prăfuit păcăleşte liceenii”

-

Jurnalistul Oreste Teodorescu a lansat un atac de o duritate fără precedent la adresa lui Radu Herjeu, membru CNA susţinut de PSD, devenit o marionetă politică anti-presă liberă. Oreste a sesizat aroganţa şi comportamentul isteric al lui Herjeu în unele şedinţe CNA, total incompatibil cu statutul unui înalt funcţionar. Mai grav, Oreste acuză intruziunea lui Herjeu în viaţa şcolii, ceva nefiresc pentru o persoană cu o carieră îndoielnică.

„Perjeu, acest Moliere al unui birt dadaist

Strigoiul prăfuit este un impostor intelectual care păcălește liceenii învățându-i nimicul care-i populează neuronii. A prezentat o emisiune de rebus la Antena 1 și a citit plat ca un robot presetat știri nocturne la RTV. Ce îl califica pe maimuțoi să interacționeze cu elevii sub pretextul unor lecții despre viața și profesie! A mai scris niște maculatură pe care a autodefinit-o teatru, adică in mintea lui plata el e coleg cu dramaturgii… Caragiale, Ibsen, Doamne ferește!!! Dragi părinți, nu încurajați acest semidoct să vă întunece copiii, la acest festival demn doar de o casă de cultură dintr-un cătun strivit de umbra vântului!”

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Oreste,cred ca luptele sunt cu morile de vant.Aratati-le lui herjeu si CNA imagini difuzate pe tv cu grupul de copii organizat de autoritatile locale din Pecica adus sa cante la un eveninent privat,la nunta exprincipelui Nicolae de la Sinaia pe 30 septembrie 2018.Cineva din conducerea grupului a declarat presei ca acei copii au plecat pe timp de noapte ca sa ajunga la timp si au cantat si la Manastirea Sinaia in aceeasi zi.S-a interesat CNA de legalitatea acelei activitati artistice a copiiilor?despre conditiile de transport,hrana,odihna,etc a acelor copii adusi de la sute de km si retur?Au putut fi prezenti acei copii a doua zi,luni, la cursurile scolare?

  2. Da, figura distinsa a acestui Herjeu poate pacali pe multi. Poate ca era un tanar care promitea, dar s-a cantonat in niste locuri intunecate, in loc sa fie frate cu lumina. Ce anume l-o fi derutat si facut partas la propaganda psd-ista impotriva adevarului si progresului acestei tari? Nu-mi venea sa cred cand am vazut video-urile de pe Realitatea, ce suflet negru si ce minte optuza a demonstrat Herjeu, ce, poate se pretinde un intelectual rafinat, dar actioneaza ca un baros bolsevic asupra ideii de jurnalism facut cu abnegatie in slujba adevarului, gasindu-i critici transmisiei de la Realitatea pe 10 august, ca si cum in valtoarea acelor evenimente de la 10 august mai era timp de verificari care, ce sa vezi, nu au fost pretinse, de acelasi membru CNA, Antenei 3 care manipulase lumea cu vadita tendinta de INCITARE cu adevarat la violenta, dupa ce ca motivul protestului era justificat de comportamentul mafiot al guvernarii.

  3. Desi am scris de mai multe ori ca punctul de cotitura al PSD a fost in Martie 2018 la Congresul PSD( aranjat de Zdragnea cu Gașca lui de incompetenți )când membrii de rând oameni onesti , corecți chiar NU au văzut parodia semnată de acest aranjor care practic își folosește PSD și subvențiile date de la buget ( banii ronanilor ) pentru tot felul de aranjamente și afaceri personale. Cred cu tărie pentru ca sunt un om de stânga ( dar nu-mi plac Hoții și combinatorii gen Zdragnea @ c-o.) ca timpul lor a cam trecut pentru ca altfel duce PSD LA 25% la europarlamentare și la sub 20% la cele prezidențiale. Nici cu cei de la PNL care NU au soluții delic decât cele cunoscute de pe vremea lui Băsescu adică sa taie, sa taie și cam atât!
    Dacă cei care mai au cât de cât un dram de rațiune și ma refer la președinții de PSD din teritoriu nu vin la Bucuresti sa-i spună acestui borfaș de ZDRAGNEA pa și la revedere nu mai pupa numic la alegerile din 2020!
    Când vor vedea ce procente va lua la europarlamentare PSD își vor da toți coate și-și vor scoate toți ochii! Om trai și om vedea!!!!In ce hal a ajuns PSD doar din Ambiția acestui infractor dovedit de Justin nu a fost niciodată! Este un proverb arab care soune ca in casa stăpânului sa nu vagi niciodată un câine care nu-ți aparține!!!! Dar ce, ei citesc, studiază, analizează, doar declarații sforăitoare ca vezi doamne ce rai sunt alții dar ei nu se uita in propria lor curte( partid). Cu o asemenea conducere șanse de a câștiga sunt mici și PSD sa nu se aștepte la rezultate mari ca nu vor fi! Și cei care simpatizează când văd ce se întâmpla in PSD renunța chiar sa mai voteze cu PSD-istii. !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -