Asta au ucis medicii din Botoșani când au lăsat-o pe Alexandra să moară!

1
1758
Paul Palencsar, jurnalist și teolog

Medicii criminali de la Maternitatea Botoșani nu doar au lăsat trei copii orfani, ci le-au răpit șansa de a avea o casă. Alexandra și soțul munceau intens la asta. Își doreau o casă. Nimic extravagant, doar un loc în care să-și vadă copiii zburdând prin curte.

Când ucizi un om, îi ucizi și visele. Iubirile și speranțele. Casa și fericirea din ea. Asta au ucis medicii când au lăsat-o pe Alexandra să moară. Un întreg univers s-a prăbușit, strivit de nepăsarea criminală a groparilor în halat alb. Casa la care visa Alexandra e un vis imposibil, pentru că tânăra mamă nu mai este.

Pentru ca răul să triumfe, oamenii buni trebuie să stea deoparte. Dacă vrem ca Alexandra să fie ucisă și de noi, atunci să rămânem indiferenți la suferința celor pe care ea i-a iubit cel mai mult. Astfel, răul va fi complet. Iar noi, complici la crimă. Pare exagerat, dar nu e.

Prieteni ai Alexandrei și oameni răscoliți de drama ei au hotărât să fie un strop de lumină într-un ocean de întuneric. Au început să adune bani pentru casa Alexandrei. 90.000 de euro. La cât s-a furat și se fură în România, ăștia sunt bani de o roabă cu șampanie într-un club din Mamaia.

Firesc ar fi ca statul român să construiască această casă. Același stat care generează sistemul medical corupt și criminal, ce lasă copii orfani și soți văduvi. N-o să vedem asta, cum nu vom vedea nici medicii-călăi judecați și condamnați. Singura speranță a copiilor Alexandrei suntem noi, cei în care iubirea n-a murit de tot.

Vă îndemn să donați. Eu o voi face. Las aici contul bancar în care puteți aduce alinarea voastră copiilor și soțului Alexandrei, amintindu-le că nu sunt singuri pe lume.

🇷🇴 Lei: RO52BTRLRONCRT0666984301 – Ivanov Daniel Gabriel

📱 REVOLUT sau BT PAY: +40 (747) 459 949

1 COMENTARIU

  1. Justitia este terminata, sentinte mizerabile in dispret. Magistrati imbuibati

    Sanatatea este terminata, sa te fereasca D-zeu sa ajungi intr-un spital de stat. Doctori si asistente imbuibati mai rau ca magistratii. Asta pentru ca platim CASS la orice cacat incasat, japca cu taxe.

    Educatia este terminata. Cei care invata pleaca, ramane borhotul, majoritatea prosti, inutili societatii. Scolile de meserii au fost desfiintate de cucuveaua Andronescu. Nu o sa mai gasim strungari, frezori. Doar consumatori de etnobotanice.

    Politia este terminata. Interlopi in functii importante, tatuci de grupuri mafiote.

    Asa arata o tara care nu mai are niciun viitor, o boschetareala, o cufureala. Totul datorita idiotilor utili care voteaza aceasi voma de 34 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here