marți, mai 28, 2024
AcasăSportTrei poze de la Simona Halep, la început de an. "Mă bucur...

Trei poze de la Simona Halep, la început de an. „Mă bucur să te văd, 2021! După 15 ani, din nou acasă de 1 ianuarie…”

-

Vineri, în prima zi a noului an, Simona Halep (29 de ani) le-a făcut deja un cadou celor peste 1,6 milioane de fani ai săi de pe Instagram: o postare relaxată, însoțită de trei fotografii.

Aflată pe locul 2 în clasamentul mondial al tenisului feminin (WTA), Simona Halep a întâmpinat noul an cu zâmbetul pe buze. Ținuta ei este lejeră, în ton cu vremea frumoasă din această zi.

Fotografiile sunt făcute la Constanța, unde Simona se află pentru prima dată la început de an după 15 ani. De regulă, Anul Nou o prindea prin Asia sau Australia, în pregătirea diverselor turnee.

„Mă bucur să te văd, 2021”, a scris Simona pe Instagram. Și a adăugat: „După 15 ani, din nou acasă de 1 ianuarie…”

- Advertisement -

De Crăciun, Simona Halep a postat fotografii în jurul bradului, alături de părinții săi, Tania și Stere Halep, și de iubitul ei, Toni Iuruc.

Pentru tenismena română – dublă câștigătoare de turnee de Grand Slam (Roland Garros și Wimbledon) -, primul mare turneu la care va participa în 2021 este Australian Open, programat în luna februarie.

- Advertisement -

Marele obiectiv al anului îl reprezintă însă Jocurile Olimpice de la Tokyo, reportate de anul trecut. Simona Halep a declarat că își dorește mult o medalie olimpică, după ce la Rio de Janeiro 2016 nu a participat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Țara asta are două probleme,prima ce mai face faiantorul și a doua cu cine s-ar mai tufat femeia maimuță…!!.în rest avem de toate și mai bune și mai rele… bă voi nu vedeți că pe nenorociții ăștia îi doare în cot de populimea cretină ??.. poate dă Dumnezeu să nu mai auzim de ei anul ăsta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -