Polițistul-rușine e fiu de primar. Și-a arătat mușchii alături de interlopul Corduneanu, apoi s-a lăudat cu poza pe Facebook

4
7522
Polițistul Dan Negură și interlopul Adrian Corduneanu

Un polițist din Suceava s-a fotografiat pe marginea piscinei, arătându-și mușchii, alături de Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din Moldova. Mândru de isprava sa, a pus poza pe contul său de Facebook, la „Stories”, dar a șters-o după 24 de ore, speriat de reacțiile negative.

Poliţistul care s-a fotografiat alături de interlopul din clanul Cordunenilor se numeşte Dan Negură. Lucrează la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. El este fiul lui Mihăiţă Negură, primarul orașului Câmpulung Moldovenesc, dezvăluie adevarul.ro.

În imaginea publicată pe Facebook, polițistul Dan Negură și interlopul Adrian Corduneanu îşi arată muşchii, la o bere, stând pe marginea unei piscine. Poliţistul apare în slip, iar interlopul în pantaloni scurţi.

Comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, a declarat: „Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea IPJ Suceava s-a autosesizat şi a dispus de îndată verificări prin Biroul Control Intern, fiind declanşată procedura cercetării disciplinare a ofiţerului de poliţie. În funcţie de rezultatele verificărilor făcute de ofiţerii control intern, vor fi dispuse măsuri de natură disciplinară, iar în cazul evidenţierii unor alte legături, există posibilitatea sesizării organelor competente”.

Interlopul Adrian Corduneanu, cunoscut drept „Beleaua”, a fost eliberat din închisoare în luna aprilie 2019, după ce a executat trei ani de puşcărie pentru şantaj.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mitocănia ministrului Cuc, imbecilul de la Transporturi: „O să-mi fac timp să-l primesc pe Iohannis la o cafea, să-i explic…”

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. „Nicolicea, Codrin, Șerban Nicolae, Olguța, Iordache vă râdeau în nas, astăzi stau ascunși în scorburi”

Victor Ciorbea şi soţia sa au fost iertaţi de ANAF. Ei aveau datorii la stat de 270.000 de lei

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

4 COMENTARII

  1. Ne putem da seama cat deee… profesionist-si-corect (!) a investigat… „CRIMINALITATEA-ECONOMICA” (acesta era serviciul din Politie in care era incadrat… „BOMBARDIERUL” – Sic ! –), daaaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here