Acasă News Dide de la #Rezist şi-a depus actele să intre în Jandarmerie! O...

Dide de la #Rezist şi-a depus actele să intre în Jandarmerie! O să se amendeze singur?!

Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape săptămânal intră în conflict cu jandarmii şi nu mai ştie numărul amenzilor primite, dar care a fost şi tăvălit şi băgat în dubă, şi-a depus dosarul de angajare la… Jandarmerie!

„Mi-am depus actele de angajare la Jandarmerie, chiar la sediul central, iar azi mă duc la vizita medicală, care se face tot la ei. Posturile pentru care sunt elegibil sunt cele de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd”, a declarat Dide pentru Mediafax.

Protestatarul spune că motivul pentru care vrea să se angajeze la Jandarmerie este acela de a arăta care sunt, de fapt, procedurile de încadrare în această instituţie.

„Pur şi simplu, vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni şi care sunt procedurile şi criteriile de angajare în această instituţie”, explică Dide.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari #Rezist. El a avut multe conflicte cu Jandarmeria. Odată s-a legat chiar şi de gardul Guvernului, altădată s-a urcat într-un copac, să protesteze la înălțime. A fost ridicat şi amendat de zeci de ori.

Ultima acţiune a lui Dide a avut loc săptămâna aceasta la Ministerul Justiţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crimele comise de recidivişti eliberați în urma recursului compensatoriu.

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările