Tăriceanu face spume: „După ce a nenorocit Justiția din România, Kovesi este chemată să distrugă și Justiția europeană”

4
1330
Calin Popescu Tariceanu
E cam trist CACPT...

Alegerea Laurei Codruța Kovesi ca procuror-șef european i-a înnebunit pur și simplu pe unii politicieni români. Unii își rumegă supărarea în tăcere, alții au răbufnit public. Cel mai lipsit de nuanțe, în nemernicia lui, a fost unul dintre clienții vestiți ai DNA: C. A. C. P. Tăriceanu.

Președintele ALDE a postat pe Facebook un text în care face spume, etalând o ură de om bolnav. El avertizează Europa că se dă pe mâna unui personaj „iresponsabil” – „o unealtă folosită împotriva democrației”.

Tăriceanu e furios că liderii europeni „sunt surzi” la „semnalele de alarmă” trase de el.

„Avertismentul” lui Tăriceanu

„UE alege să promoveze într-o funcție de maximă responsabilitate un personaj care s-a dovedit pe parcursul carierei sale oricum, numai responsabil nu.

Nu sunt mândru că promovarea Laurei Codruța Kovesi reprezintă, în fapt, un triumf al mediocrității, al slugărniciei, al duplicității, o celebrare a victoriei grupărilor oculte asupra statului de drept. O unealtă folosită împotriva democrației la București e mutată la Bruxelles, spre a fi folosită în același mod.

Degeaba am tras semnale de alarmă, liderii europeni sunt surzi la ele, precum și la gemetele celor care au ajuns în pușcărie din cauza abuzurilor înfăptuite de Laura Codruța Kovesi și a sistemului care o ține în funcții.

După ce a nenorocit Justiția din România, acum este chemată să distrugă și Justiția europeană.

Lideri ai Uniunii, să nu ziceți că nu v-am spus!”

Grapini: „Nu este un exemplu bun pentru statele membre”

Maria Grapini: „Dacă statele și-au asumat, o să vedem ce o să spună atunci când vor să facă acea introducere a unei noi condiționalități, și anume funcționarea statului de drept pentru un nou cadru financiar. Ce mai pot să spună despre România dacă (la Bruxelles) este votată o persoană care are dosare penale și care a fost demisă din funcție. Și-au asumat statele membre, vom vedea ce iese. Urmează negocierea cu Parlamentul. Vom vedea ce se întâmplă mai departe și cu soluționarea dosarelor doamnei Kovesi. Din punctul meu de vedere, nu este un exemplu bun pentru statele membre”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Potop de felicitări pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă… pentru Kovesi! E festival!

Victorieeeee! Codruța Kovesi va fi primul procuror-șef al Europei. A câștigat clar și în Consiliul UE: 17-5. Dăncilă a picat iar de proastă!

* Nu a învins Codruța Kovesi: am învins eu, ai învins tu, a învins România! Ne-am câștigat speranța de a avea o țară în care să ne întoarcem

Răzbunarea proastei. Dăncilă i-a dat mandat ambasadoarei la UE să voteze joi împotriva Codruței Kovesi

Alice Iacobescu a plecat de la Digi 24 pentru că nu a vrut să fie „mai înțelegătoare” cu oamenii Puterii

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

Mama beizadelei ucigașe a publicat un mesaj ciudat, apoi l-a ascuns. Sună a blestem: „Când veți avea probleme cu copiii voștri, să nu uitați acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!”

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

4 COMENTARII

  1. Eh, vezi mosulica de ce ai pierdut tot, inclusiv propriul partid, pentru declaratii tampite de genul asta, de atata batranete nu ai realizat nici acum ca-ti tragi singur presul de sub picioare!!! Dna Kovesi este simbolul poporului roman care lupta contra coruptiei si coruptilor, aia asa ca tine!!!! Esti istorie, tradicene, tot fugind dupa tonta ca un prost, ai pierdut trenul!!!

  2. Tariceanu=hartia igienica a lui Dragnea. Cel care a nenorocit Justitia in ultimii ani a fost Tudorel Toader – omul lui. LCK nu a influientat in vreun fel legile Justitiei. Ca de obicei, orice declaratie a lui Tariceanu este o aberatie. Nici nu mai mira pe cineva: la scoala nu i-a placut, caracter nu are. Ulciorul lui a mers de prea multe ori la apa dar acum i s-a infundat.

  3. Laura Codruța Kovesi are drunul dumisale european deci nu trebuie deranjată în anii frumoși de muncă de descurajare a unei forme de neajuns din om. Pun rămașag că ne vom aduce aminte de marii ani 2007 si 2008 când am pus bani deoparte și am putut crește pensiile cu 50%. Dacă mergem cu capul plecat pe drum nu e bine. Să fim verticali în exprimare asta e dorința Serviciului Român de Informații. Legile sunt făcute pentru oameni care le pricep și care conduc. Sper să fim numai românii primul popor de pe pământ, de dinainte de evrei, în muncă și fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.