Florin Iordache: „Ce ne pasă de Comisia de la Veneţia? Ce, vine ca Mesia?!”

1
1272
Florin Iordache a detonat bomba OUG 13

Senatorul PNL Alina Gorghiu a propus amânarea dezbaterilor asupra modificărilor din Codurile penale până după vizita membrilor Comisiei de la Veneţia.

„Ţineţi cont că în aceste zile în România se află în vizită de lucru membrii Comisiei de la Veneţia, sunt discuţii pe Codurile penale. Mi se pare lipsit de înţelepciune să tranşăm astăzi (…). Nu mi se pare o inspiraţie să faceţi lucrul acesta. (…) Să amânăm discuţia pe săptămâna viitoare, pentru ca această comisie să poată vedea concluzia Comisiei de la Veneţia după discuţia cu actorii implicaţi”, a argumentat Gorghiu.

Ea a arătat că trebuie amânate articolele care „impactează pe domnul Dragnea”. „Să discutăm altădată despre reducerea termenelor de prescriere, neglijenţa în serviciu, să lăsăm pe altădată lucrurile care ne duc cu gândul la Liviu Dragnea”, a adăugat Gorghiu.

Florin Iordache a replicat că membrii Comisiei de la Veneţia nu au venit pentru Codurile penale.

„Vorbiţi pentru presă. Comisia de la Veneţia nu a venit pentru Coduri, a venit pentru Ordonanţa 90, 92, 7 şi 14, deci pe legile justiţiei. Să stăm şi să aşteptăm… parcă vine Mesia. Ce să ne spună Comisia de la Veneţia?”, a spus Iordache, iar propunerea a fost respinsă prin vot de membrii comisiei.

Deputatul USR Stelian Ion a opinat că trebuie discutate doar articolele care au fost cerute de directivele europene. El a solicitat reprezentanţilor UDMR şi minorităţilor să nu se ralieze acestor modificări.

De asemenea, senatorul USR Eduard Dircă a spus că toate articolele declarate neconstituţionale trebuie puse în discuţie.

1 COMENTARIU

  1. Masoneria Washington DC & Chicago:

    Comisia de la Veneția face o vizită la Bucureşti şi are păreri despre legile şi ordonanțele pe Justiție care pot bloca România în feudalism. Dragnea nu poate lupta cu poporul liberal care nu a murit la ordinele primarului Gabriela Vrânceanu Firea în anul 2018, în noiembrie. Unii se luptă pentru ciolan în sec. 21. Eu scriu faptele care se preling pe dale de piatră ca lacrimile Mântuitorului Isus Christos.

    Am avut grijă ca vrăjitor Sarumanondera să poziționez socialul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here