Șoșoacă și Simion și-au unit forțele… și au scos în stradă 200 de oameni! „Valu’ 4 suntem noi / Și venim peste voi!”

4
350
Privirea vicleană a lui George Simion

Circa 200 de persoane au participat sâmbătă la protestul CapVid din Piața Universității. Ei au contestat tot: vaccinare, mască, restricții, guvern. Au spus că luptă ca persoanele nevaccinate anti-Covid să nu fie discriminate de cele vaccinate.

Protestatarii CapVid au strigat lozinci precum: „Jos starea de alertă!”, „Valu’ 4 suntem noi / Și venim peste voi!”, „Nu ne este frică, pandemia pică!”, „Nu ne vaccinăm!”, „Vitamina D!”, „Jos Guvernul!”, „Jos trădătorii!”, „Jos Arafat!”, „Boicot Kaufland!”, „Afară, afară, cu Kauflandu’ din țară!”, „Ieșiți din case!”.

În ciuda ultimului îndemn, n-au ieșit din case, pentru protestul CapVid, mai mult de vreo 200 de inși. Puțini, dar gălăgioși, agitați, îngrijorați și atotștiutori! În fiecare dintre ei sălășluia un medic infecționist fără diplomă.

Au apărut și câteva pancarte cu mesaje defazate, fără nicio legătură cu realitatea din România actuală: „Nu vrem domiciliu forțat!”, „HoReCa liberă!”.

Șoșoacă, Simion, Terheș, Diplan, Piperea, Chitic, Bellantoni, Voiculeț, Pascal

De la protestul CapVid din Piața Universității n-au lipsit câțiva anarhiști/conspiraționiști cunoscuți: senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (ex-AUR), deputatul George Simion (copreședinte AUR), europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD, ales pe lista PSD), naistul fascist Nicolae Voiculeț (AUR), avocații Gheorghe Piperea și Dan Chitic, tigăista Amalia Bellantoni, moscovicea Josefina Pascal (ex-angajata Mariei Grapini și a familiei Șoșoacă) și „organizatorul” Pompiliu Diplan.

”Suntem alături de românii care nu vor ca vaccinarea să fie obligatorie”, a scris Simion pe Facebook.

Iar Șoșoacă a sunat goarna mobilizării, înainte de protest: „Sâmbătă, 24 iulie 2021, de la ora 16.00 ne vedem toți în Piața Universității din București! Trăiască Libertatea! UN NU CATEGORIC DICTATURII JOHANNISTE, CÎȚISTE, ARAFATISTE, MAIHĂILISTE, ORBANISTE ETC.!”

Din sforțarea celor doi au rezultat circa 200 de protestatari: “poporul vigilent”! :)))

„Afirmații discriminatoare cu tentă vicleană”

Un participant la agitația din centrul Capitalei i-a îndemnat pe cetățeni să facă plângeri penale împotriva celor care “îi dau afară de la serviciu” dacă nu sunt vaccinați împotriva Covid-19.

„Constituția României spune că toți suntem egali în fața legii. Vă informez că personal am formulat plângere la Consiliul Discriminării, urmează să depun cererile pentru afirmațiile discriminatoare cu tentă vicleană de a vicia consimțământul populației, adică de a vă înșela și a vă minți că, dacă nu vă vaccinați, nu vom avea ce căuta în mall-uri, în teatre sau în alte instituții. Asta e intimidare!”, a declarat una dintre protestatare, citata de Agerpres.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* Cvartetul Ciutacu-Șoșoacă-Becali-Piperea aduce amenzi postului România TV. Noul CNA nu mai tolerează complicitatea moderatorului cu aberațiile invitaților

* Fiica lui Petre Roman a purtat măști de fițe „Gucci”, contrafăcute de fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Țeapă: n-au protejat-o de Covid!

Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

* Greșeala fatală făcută de trei ciobani din Harghita: au încercat să salveze o vacă din ghearele ursului. Au devenit ei vânat: unul a fost omorât, altul rănit grav

* Nunta secretă a Simonei Halep. Petrecerea a avut loc în vila de un milion de euro a tenismenei, la Izvorani, pe malul lacului Snagov

* Ana Maria Popescu a ratat dramatic aurul olimpic, la ultima tușă. România, locul 10 în clasamentul pe medalii

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here