Anti-vaccinistul Zenovie, starețul-zombi, a scăpat neumplut de solzi, dar a ajuns în spital, bolnav de Covid

1
3013
Arhimandritul Zenovie Grigore, starețul Mănăstirii Nechit (jud. Neamț)

Starețul Zenovie, de la Mănăstirea Nechit (județul Neamț), cel care anul trecut își avertiza enoriașii că vaccinul te umple de solzi și că vaccinații vor umba „ca zombi, ca drogații”, e acum în spital, bolnav de Covid, anunță Antena 3. Călugărul e nevaccinat.

Îndrăcitul Zenovie a fost internat vineri, 21 ianuarie, la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Pentru că are resurse financiare, el va fi transferat, la cerere, din spitalul public într-o unitate medicală privată din Iași, ca să primească îngrijiri mai bune.

Starețul Zenovie a trecut prin momente grele, dar acum starea sa s-a ameliorat, după îngrijirile și medicamentele primite.

Pe contul oficial de Facebook al Mănăstirii Nechit s-a postat marți dimineață un anunț: „Doamne-ajută tuturor. Întrucât circulă multe zvonuri despre starea de sănătate a părintelui stareț Arhimandrit Zenovie, ținem să vă anunțăm că starea părintelui este stabilă și spre revenire. În momentul de față rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice. Nădăjduim în mila lui Dumnezeu că părintele se va reface complet“.

Teoriile conspiraționiste răspândite pe site-uri obscure și pe rețelele de socializare le-au luat mințile multor călugări, mai ales în mănăstirile din zona Moldovei, unde cele mai fantastice basme s-au transformat în profeții apocaliptice

În iunie 2021, starețul în vârstă de 47 de ani a făcut vâlvă spunându-le enoriașilor, la slujbă, să nu se vaccineze pentru că vor fi doborâți de „boli teribile”.

Printre călugării din Moldova, teoriile conspiraționiste cele mai bizare, cu cele mai năstrușnice închipuiri, au făcut ravagii. Orice bazaconie postată pe YouTube sau scrisă pe site-uri obscure le-a luat mințile bieților naivi, care au ajuns apoi să le transmită mai departe credincioșilor, ca și cum ar fi fost niște revelații venite de la Dumnezeu.

Zenovie le-a spus enoriașilor„oamenii care au fost vaccinați vor fi zombi” și vor merge „ca drogații”. Boli cumplite, striga Zenovie, se vor abate asupra vaccinaților, a căror piele „se va umple de solzi, ca la pești”.

Bineînțeles, starețul descoperise și el că în spatele planului diabolic stătea Oculta Mondială. Totul face parte din „planul lor criminal, de genocid în lume, pe tot globul pământesc”.

Câteva luni mai târziu se afla și despre preacuviosul Teodosie Paraschiv, protosinghel la Mănăstirea Durău (în apropiere de Mănăstirea Nechit), care vindea chiar și CD-uri cu predicile sale ținute într-o notă asemănătoare: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!”, „Vaccinul ne transformă în hibrizi”, „De locul injecției se lipesc magneți”, „Vor să omoare 95% din populația lumii”, „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial“. Protosinghelul a relatat ulterior că a descoperit toate aceste nenorociri urmărind filmulețe pe YouTube.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă, trompeta Rusiei: „România ar trebui să joace cartea neutralității. Nu avem nevoie ca NATO să-și aducă toate mașinăriile și invențiile să le încerce pe români“

* AUR și propaganda rusă nu au spor. Sondaj: 64% din români consideră Rusia o amenințare, doar 18% nu vor mai multe trupe NATO în țara noastră

* Idei de AUR: deputatul Ciubuc cere să săpăm „urgent” la granița de est „șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime”, să minăm podurile și să atacăm Ucraina!

* George Simion culege ce a semănat: a fost împroșcat cu cerneală pe față la Iași. Ultrașii AUR l-au agresat pe tânărul care le-a atacat „Conducătorul”

* Chiar și fără „baronul de la metrou”, PSD continuă să terorizeze Capitala! „Noul Rădoi”, lăcătușul Vasile Petrariu, e omul Gabrielei Firea, căreia i-a făcut campanie deșănțată la STB, în 2020

* Șeful ANRE, PSD-istul Dumitru Chiriță, și-a angajat în instituție toate neamurile. În Republica Dominicană nu le-a dus chiar pe toate…

* Ciucă reușește s-o egaleze pe Dăncilă: l-a pus șef la Protecția Consumatorului pe Horia Constantinescu, nepotul unui mare demnitar comunist și nașul fiului lui Adrian Năstase

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (71) / Secretar general în păpuriș

* Eliminare dureroasă a Simonei Halep, în „optimi”, la Australian Open. Și Sorana Cîrstea a pierdut

1 COMENTARIU

  1. Atunci cand numeste un staret, BOR nu tine cont si de gradul de instruire si de intelogentaa acestuia?
    Ce e in mintea acestor stareti de transmit sau inventeaza asemenea versiuni?
    Sunt constienti ca raspandesc bazaconii si ca risca sa nu fie purtatorii de cuvant ai lui Dubezeu, ci ai adversarului?
    Sunt cinici, sau bolnavi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here