Starea armatei putiniste, descrisă de un militar rus: „Totul este vechi, nu există tehnică nouă. Doar cea sovietică din anii ’50-’60”

0
1052

Regimul criminal de la Kremlin se îndreaptă spre o catastrofă istorică în Ucraina. Forțați de luptătorii lui Zelenski să se retragă spre zonele din est și sud, după ce inițial se aventuraseră să captureze Kievul, „denazificatorii” ruși continuă să sufere pierderi grele. Ei dau semne că nu-și mai pot apăra nici teritoriile ocupate în regiunile Herson, Donețk și Lugansk.

În timp ce ucrainenii au primit tehnică modernă de război din Occident, mai ales din SUA și Marea Britanie, „pacificatorii” lui Putin o folosesc pe cea sovietică din perioada post-stalinistă. Au ajuns să adopte poziții defensive, nu să atace. Și nici măcar să uzeze de noua generație de tancuri „Armata”, atât de mult lăudată în timpul paradelor organizate la Moscova, în ultimii ani, pe data de 9 mai.

Prăbușirea „operațiunii militare speciale” este anunțată chiar de unul dintre „denazificatorii” lui Putin, într-o conversație cu mama sa, interceptată de Departamentul de Informații din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării la data de 23 octombrie.

Ocupantul se plânge că toată tehnologia rușilor este învechită și că nu vor mai avea șansa să primească alta nouă pe câmpul de bătălie. În plus, el o mai înștiințează că, pentru iarnă, nu va mânca altceva în afară de mazăre, fiindcă nu li s-au adus noi provizii.

Mărturia invadatorului putinist, interceptată de informațiile ucrainene din Apărare, a apărut pe site-ul Obozrevatel.com: „Au trimis totul, nu ne vor mai da nimic în plus! De unde să ne mai dea ceva anume? N-au cu ce să-i îmbrace pe oameni în Rusia (se referă la cei mobilizați recent – n. red.) și să ne mai trimită nouă ceva? Am stat toată iarna și nimic. Fără jachetă, fără sac de dormit. După cum au spus ei, așa au și făcut: «Nu lua nimic în plus cu tine!». Sunt de fapt în stare de șoc. Toate gunoaiele vor fi aruncate aici, nu este o singură tehnologie nouă. Totul este vechi! Nu există tehnică nouă! Doar cea sovietică din anii ’50-’60. Au adus ceva muniție ieri pentru Grad-uri, cred că sunt de prin anii ’50. N-au testat-o încă. Să tragă cu așa ceva înseamnă să se împuște singuri”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rușii pregătesc o catastrofă de proporții biblice: au minat barajul de pe Nipru, dar anunță că ucrainenii vor să inunde orașul Herson, după ce-l vor bombarda „ca la Mariupol”!

* Interviu exploziv cu generalul ucrainean Kirilo Budanov: „După încheierea războiului, anumite regiuni vor fi separate de Rusia. Un centru economic al Federației Ruse va fi mutat pe teritoriul nostru”

* Teribila poveste a unuia dintre tadjicii care i-au masacrat pe ruși în cazarmă: fusese răpit de poliție lângă o stație de metrou și mobilizat cu forța, deși nu era cetățean rus

* RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

* Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

* De ce geme Armata română, membră NATO, de ofițeri rusofili care-l aplaudă pe Putin. „Toți sunt antiamericani convinși, din motive ideologice. Pentru ei, America e Imperiul Răului”

* Țări mici cu nostalgii mari: România Mare, Ungaria Mare, Bulgaria Mare, Serbia Mare. De ce nu e bine să ne jucăm de-a revizionismul, așa cum ne șoptește Rusia

* Codruța Kovesi confirmă jocul murdar al președintelui Iohannis: „Mi-a cerut demisia din fruntea DNA în vara lui 2018!”. Pe vremea lui Dragnea, Iohannis poza în mare apărător al luptei anticorupție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here