vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsSondaj INSCOP: 65% din români cred că Oculta Mondială a provocat pandemia...

Sondaj INSCOP: 65% din români cred că Oculta Mondială a provocat pandemia ca să-i subjuge! Peste un sfert dintre ei cred că vaccinurile au CIP-uri

-

Nu mai puțin de 65,7% dintre români – adică aproape două treimi dintre ei – cred că pandemia de Covid a fost provocată de Oculta Mondială nerăbdătoare să-i controleze, relevă un sondaj de opinie dat publicității de INSCOP. Peste un sfert din populația României cred că vaccinurile conțin CIP-uri.

Rezultatele par de-a dreptul șocante, dar în realitate nu sunt decât efectul nepăsării cu care guvernanții României au tratat campania furibundă de dezinformare purtată prin toate mijloacele posibile de propaganda rusă, televiziuni în căutare de audiență și politicieni fără scrupule. Toate, pe fondul unui nivel din ce în ce mai precar al educației la nivelul populației.

INSCOP a căutat să descopere de ce nu se vaccinează anti-Covid românii, așa cum au făcut cetățenii din aproape toate celelalte țări ale Uniunii Europene. Răspunsurile sunt relevante.
La propoziția „În opinia dumneavoastră, pandemia Covid 19…”, 65,7% din români au completat „a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra populației lumii”. Doar 28,4% au ales cealaltă variantă, aceea că pandemia „a apărut în mod natural așa cum s-a întâmplat și cu alte pandemii din istoria omenirii”. 5,9% n-au știut sau au refuzat să răspundă.

Peste un sfert din populație crede că, dacă te vaccinezi, ți se bagă CIP și vei fi teleghidat de Bill Gates

Și răspunsul la întrebarea „Dumneavoastră credeți că există un plan la nivel global pentru implementarea de cipuri prin vaccinare?” este neașteptat. 28,5% au spus Da, 66% au spus Nu, 5,5% n-au răspuns sau au zis că nu știu. Tema vaccinurilor cu CIP-uri a fost lansată la începutul pandemiei de propaganda rusă și preluată de aparatul său de postaci și agenți de influență din România. A fost însă abandonată la un moment dat, pe măsură ce a început campania de vaccinare propriu-zisă și a devenit evident că povestea e una ridicolă.

- Advertisement -

Conform acestei teorii a conspirației, vaccinurile conțin CIP-uri care se activează, odată intrate în corp, și intră în legătură cu antenele 5G. Din acel moment, oamenii devin ca niște roboți controlați din exterior de Ocultă, care-i teleghidează. Totuși, la doi ani de la izbucnirea pandemiei, peste un sfert dintre români continuă să creadă acestă fantezie.

Pe de altă parte, populația României sesizează co Rusia rămâne campioana propagandei și a dezinformărilor. Nivelul de conștientizare a acestei acțiuni distructive a crescut puternic în ultimele 4 luni.

Românii simt, totuși, că Rusia este campioana absolută a dezinformărilor

Respondenții înțeleg și că sunt expuși știrilor false. Cu toate acestea, după cum se poate vedea și la răspunsurile primelor două întrebări, nu se pot apăra de manipulare.

- Advertisement -
Peste 50% dintre români își dau seama că sunt expuși știrilor false

Sondajul de opinie “Neîncrederea publică: Vest vs. Est, ascensiunea curentului naționalist în era dezinformării și fenomenului știrilor false” – Ediția a IV-a a fost realizat de INSCOP Research în parteneriat cu Verifield la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group, în cadrul unui proiect de cercetare sprijinit de The German Marshall Fund of the United States – și finanțat de Black Sea Trust for Regional Cooperation prin True Story Project.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

George Simion a fost luat pe sus de jandarmii spanioli și aruncat în stradă, după ce a încercat să intre cu forța la Conferința suveraniștilor europeni

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

* Scandal uriaș în USR. Cioloș amenință cu demisia și cu reînființarea PLUS, Barna îi răspunde dur: „Să arunci partidul în aer acum e iresponsabil“

Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

Arșinel era director deși lua pensie de handicap de gradul 2, care presupune „pierderea totală a capacității de muncă”!

Aristotel Căncescu – 7 ani și 10 luni de închisoare, pentru corupție. Sentință definitivă, fostul baron liberal e deja în arest

Încă o condamnare pentru Mazăre și Strutinsky: câte 5 ani pentru fapte de corupție. Au de plătit și aproape 7 milioane de lei

Prostie bubuitoare: PNL-ista Violeta Vijulie crede că, la 95 de ani, regina Marii Britanii bea zilnic 5-6 „cupe de vin românesc”, care are „energii pozitive nemaiîntâlnite”, datorită „solului binecuvântat”! Prințul Charles a învățat-o să tragă la măsea!!!

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (79) / „Iliescu şi Militaru or să ne termine!”

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -