Prosteală de la smardoiul Bădulescu: cică PNL ar fi primit de la „Oculta Mondială” un „plan de distrugere a României” – tăierea salariilor, impozitarea pensiilor, creșterea TVA

0
1416

Facebook a fost martorul unei noi crize a lui Aurelian Bădulescu, șeful PSD Sectorul 3 și fost viceprimar al Bucureștiului în mandatul Gabrielei Firea. Într-o nouă postare copiată parcă de pe pereții spitalelor de psihiatrie, în care conspirațiile se împletesc cu citatele din Biblie, fostul avocat al lui Gigi Becali, acum om de casă al clanului Firea-Pandele, acuză PNL că, la ordinul Ocultei Mondiale controlate de diavol, ar urmări distrugerea României.

Textul s-ar putea pretinde, probabil, un pamflet, dar acest lucru nu e menționat nicăieri. Folosindu-se de faptul că mai mulți membri PNL au mers luni la sediul PSD, pentru a-i înmâna o scrisoare lui Marcel Ciolacu, smardoiul Bădulescu a pretins că a văzut și el hârtia și că acolo scrie că ar fi vorba despre tăieri de pensii, măriri de TVA, impozitarea pensiilor și privatizarea companiilor de stat.

În urmă cu doar 3 zile, același Bădulescu avusese alt derapaj, publicând o fotografie trucată în care Iohannis era înfățișat precum Hitler.

Fostul viceprimar PSD, pe care Firea îl folosea la treburile murdare, scapă numeroase greșeli gramaticale. Dar dincolo de ele rămâne delirul. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu – de departe cel mai detestat liberal de către PSD-iști –, e acuzat că a vândut țara Ocultei Mondiale conduse de Satan. Este pomenit și numele “Davos”, localitatea elvețiană unde are loc Forumul Economic Mondial des invocată de conspiraționiștii care folosesc nume și evenimente cunoscute pentru a-i îmbrobodi pe naivi să le creadă poveștile.

Potrivit lui Bădulescu, privatizarea sistemului românesc de sănătate, aflat acum într-un colaps total, ar fi prevăzută de stăpânii lumii, care, dintre toate țările de pe glob, au pus ochii tocmai pe a noastră, ca s-o distrugă.

Textul delirant se încheie cu citate din Biblie.

Venite de la unul din liderii PSD, aceste rânduri nu fac decât să confirme ceea ce știe deja toată lumea, faptul că partidul își ascunde acum cu greu ura față de Occident, față de Uniunea Europeană și NATO. Social-democrații privesc în continuare cu jind la exemplele Turciei, Belarusului și Rusiei, locuri unde, în spatele unui naționalism proclamat, o minoritate cleptocrată jefuiește în tihnă, fără frică de justiție și lege.

Rețeaua postacilor PSD s-a pus imediat în mișcare și, în nici două ore, minciunile lui Bădulescu au fost distribuite de peste 260 de ori.

Acuzațiile făcute de Aurelian Bădulescu luni

„𝐏𝐨𝐬̦𝐭𝐚𝐬̦𝐮𝐥 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐂𝐢𝐭̦𝐮 𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐮𝐫𝐜𝐚𝐭 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐨𝐫𝐢𝐥𝐞. 𝐂𝐞 𝐞 𝐚 𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐀𝐓𝐀𝐍 𝐞 𝐚 𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐀𝐓𝐀𝐍

Azi dimineață, Cîțu a oprit șarja “mia de euro, împrumut pe secundă,” pentru a face pe poștașul în locul Violetei Alexandru. A lăsat la poarta PSD din Bv. Kiseleff, plicul, de frică să nu dea ochii cu “andrisantul.” Pe vremea noastră “Poștașul suna de trei ori…”

Secretara l-a desinfectat (n.r. – se scrie dezinfectat). L-a pus sub nebulizator. Când să deschidă, sare – țup – cogeamitea antetul: 𝐃𝐚𝐯𝐨𝐬, 𝐬𝐭𝐫𝐢𝐜𝐭 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭.

Păi ce e acolo? Peste umeri am reușit să parcurg doar „foaia de parcurs,” semnată de stăpânul lumii:

Tăierea cu 25 % a salariilor bugetarilor;

Mărirea TVA, în trepte, de la 19%, la 23% și apoi țup la 27%;

Impozitarea tuturor pensiilor;

Privatizarea sistemului românesc de sănătate;

Și mai figurau acolo câteva companii de stat care, cică must (nu știu care must, că deja s-a prins vinul), trebuie vândute deîndată. Mi-a sărit în ochi cuvântul deîndată și sumele ridicol de mici, cât pentru un bloc de sticlă din Pipera și Euro sărit de 5.

Mi-am scos ochelarii și n-am mai vrut să citesc recomandările lui Lucifer, stăpânul întunericului, al Davosului și al casinourilor, unde, la table, se bate soarta lumii, de după COVID.

Mi-a mai sărit în ochi de mi-a zburat lentila. Dreaptă, nu stângă. Cică urmează “MAREA RESETARE”.

Am fugit de acolo și am deschis în taină BIBLIA:

„Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.” (1 Petru 5:8)

„Încolo, fraţilor, întăriţi-vă în Domnul şi în puterea tăriei Lui. De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.” (Efeseni 6:10-17).“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here