Acasă News Simona Halep are antrenor nou! Şi e român

Simona Halep are antrenor nou! Şi e român

După despărţirea de antrenorul Darren Cahill, de la finalul anului trecut, Simona Halep şi-a încercat norocul cu belgianul Thierry van Cleemput. Colaborarea n-a decurs aşa cum se aştepta fostul lider mondial, iar cei doi s-au despărţit mai repede decât se aşteptau. Astfel, la Indian Wells, românca evoluează din nou fără antrenor în staff, dar nu-i merge rău: s-a calificat deja în turul 4 al competiţiei.

Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.

Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână… Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei”, a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport. 

Daniel Dobre şi Simona Halep au mai colaborat şi în trecut, mai ales în urmă cu cinci ani. Chiar în perioada în care a avut parte de saltul incredibil în clasamentul WTA, în 2014, Simona Halep a fost pregătită de Daniel Dobre.

„Îmi oferă încredere şi lucrăm foarte bine împreună”, declara atunci Simona Halep.

Fost jucător de tenis şi multiplu campion naţional, Daniel Dobre s-a şcolit în antrenorat în Germania, între 1994 şi 2000, la academia lui Gunther Bosch, unul dintre prietenii lui Ion Ţiriac.

CITIŢI ŞI:

Lungile frământări ale Simonei Halep. După aproape 4 luni, tot fără antrenor. Doi belgieni trimiși la plimbare

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Mă bucur când văd tenisul bun al Simonei Halep. Văd în ea un zeu femeie cu care poporul merge din bine în mai bine. Jocul ei e foarte bun. Face spectacol şi jocul ei încântă priviri care folosite în cumul de personalitate ne conduc și pe noi pe culmi de frumos organic. Am amuțit în fața jocului sublim pe fundul terenului. A face din joc un dar al sufletului memorabil. Prin tot ce face se apropie de Ruzici. Merge mai departe ca o alunecare pe gazon.

    Mulțumiri celor care o ajută mental.

    11 Martie 2019 ora 18:30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările