Acasă News Tiemmermans, la Bucureşti, despre ce putea face azi Putin în România dacă...

Tiemmermans, la Bucureşti, despre ce putea face azi Putin în România dacă n-am fi intrat în UE

În acest moment, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene se întâlneşte la guvern cu premierul Vasilica Dăncilă. Înainte însă, Frans Timmermans a ţinut un discurs la SNSPA, unde a fost invitat pentru a-i fi decernat titlul de Doctor Honoris Causa.

”În ultimii 20 de ani, avantajul de a fi în poziția mea, de a avea traiectoria mea publică este că vă pot spune că am văzut evoluția României cu ochii mei. Și că era complet diferită la sfârșitul anilor ’80 și la începutul celor ’90. Dacă îmi spuneați atunci că România va fi un stat membru al Uniunii Europene în 2007, trebuia să ne încredințăm unui spital de boli mintale. Dar poporul român a făcut acest lucru posibil. Și restul Uniunii Europene a făcut acest lucru posibil. Și a fost un eveniment istoric. Nu este niciun dubiu pentru mine că dacă nu făceați acest pas istoric, ceea ce Putin face acum în Ucraina, o făcea și în România”, a declarat Frans Timmermans în discursul susținut cu ocazia preluării distincției.

CITIŢI ŞI:

Banca Naţională a evaluat rezerva de PROSTIE a lui Vâlcov. E mare cât un cavou plin cu lingouri din şpagă!

VIDEO. Timmermans, la Bucureşti: „Când statul de drept e călcat în picioare, politicienii nu mai pot fi trași la răspundere”

Liviu Dragnea, ce artist! Mai rămâne să spună că susţine şi propria condamnare la închisoare

Austrostrada de un metru sparge coaliţia. Primarul ALDE din Rovinari se alătură grevei generale de 15 minute, din 15 martie

loading...

1 COMENTARIU

  1. Din fericire România este americană. Europa şi Anglia albilor, adică Ecaterina Andronescu de la PSD au adus lohnul lor prost plătit prin firmele olandeze, ruse, austriece şi germane. Dar timpul mi-a dat dreptate prin faptul că Eroii sunt America şi Israelul. Adică ap. 91. Europa a pierdut la capitolul educare. A jinduit la mere şi pere şi a pierdut pe mâna Africii de Sud.

    Eu merg înainte. Poporul vine din urmă. Voi aprecia mereu femeile curate la suflet şi principiile moderne de a face bine. Un om cu modernism în priviri face erosul o devenire, un câștig cast de prin neguri ce au necuprins limita de bun simț. Mereu lumina Romei m-a obligat a duce undeva, a respecta modele de formare intelect.

    A fi american. A fi Liberty Statue. A fi eroi şi cuprinsul în cărțile de religie. Dorul de Calvinism îmi impune respect şi idei nobile de a ferici omul ca însingurare. Merg pe drumul marilor președinți. Prin voce vorbeşte statul dac şi judecătorii.

    Lovendaal Scania nu mă iubește profund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările