miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLumeaEuropaȘi Prințul Charles e infectat cu coronavirus. Atenție la Regină, are 93...

Și Prințul Charles e infectat cu coronavirus. Atenție la Regină, are 93 de ani!

-

Pe lista personajelor importante ale planetei care au fost testate pozitiv cu COVID-19 s-a adăugat și Prinţul Charles (71 de ani), duce de Cornwall, moştenitorul tronului britanic.

Acesta a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv, a anunțat miercuri postul ITV, citat de Reuters.

Moștenitorul coroanei britanice a prezentat „simptome slabe” și este „în stare bună”, a declarat un purtător de cuvânt. „Nu putem afirma de unde a contractat virusul”, a spus acesta.

Soția Prințului Charles, Camilla, ducesă de Cornwall, a fost şi ea testată, dar nu are virusul.

- Advertisement -

Charles şi Camilla sunt acum autoizolaţi la Balmoral, în Scoţia.

Prințul Charles este un mare prieten al poporului român. El a cumpărat mai multe proprietăți în Ardeal, unde vine deseori să se relaxeze și să stea de vorbă cu oamenii.

Prințul Charles este fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ajunsă la venerabila vârstă de 93 de ani. În curând, pe 21 aprilie, suverana de la Palatul Buckingham va împlini 94 de ani.

- Advertisement -

E important ca Prințul Charles să nu se apropie de mama sa, a căriei vârstă ar face-o extrem de vulnerabilă în fața păcătosului virus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Sfaturi de la Virgil Musta, medicul care face minuni la Timișoara (71% dintre vindecații de coronavirus din România)

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -